Fri frakt
Moweo Vippestol Basic
Moweo Vippestol Basic
Moweo Vippestol Basic

Moweo Vippestol Basic

1 Kundevurderinger
Alltid lav pris!
1 599 kr
Ikke på lager Overvåke produkt

csm.png

  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Moweo Babystol Basic er en elekstrisk vippestol med gyngefunksjon. Denne babystolen har tre ulike hastigheter og timerfunksjon som kan stilles inn på 10,20 og 30 minutter. Moweo Babystol Basic har også innprogramert rolige melodier.

Moweo Babystol Basic er rask å montere og pakke sammen ved transport. Den er batterifri, strømadapter er inkludert.

- Gyngefunksjon i ulike hastigheter.
- Timer.
- Musikk.
- Volumkontroll.
- Lekebøyle.
- Ligge- og sittestilling.

Anbefalt alder: fra 0 måneder.
Maksvekt: 9 kg.

Mål: B60 x L69 x H58
Sete: 69 x 42 cm.

Materiale: 100% Polyester. Stativ av metall.
Vaskeråd: Trekket maskinvaskes i kaldt vann. Tåler ikke blekemidler.

Farge: grå.

Art: 508922

Varemerke

Moweo

Fra Moweo får vi praktiske og stilige barnevogner for den aktive småbarnsfamilen! I sortimentet finner du også fine gåstoler og matstoler.

Se mer fra Moweo »

Kundevurderinger

  • 2015-10-09
    Stolen er lett å montere, selv med en baby på armen. Fremstår som god kvalitet, og stoltrekket kan enkelt tas av og vaskes, om du som meg har en baby som gulper masse. Stolen har tre hastigheter, men desverre så går dem ikke fort nok for min håpefulle, som tydeligvis elsker fart og spenning, og dermed blir den også lite brukt da han blir lei etter et par minutter. Jeg må fortsatt sitte å vippe min lille med foten i en ordinær vippestol for å holde han fornøyd mens jeg sluker en halvlunket middag. Håper stolen vil bli litt mer intressant når han begynner å oppdage leker. Buen over med de to medfølgende lekene på fungerer også til å henge opp vognleker, noe jeg allerede har prøvd, i min desperasjon, og søken etter mer en 5 minutter fri :p Stolen har flere forskjellige melodier og lyder, men disse unngår jeg å spille, for synes lyden er litt skjærende, noe den forøvrig er i alle leker med lyd. Alt i alt en ok elektrisk gynge, som jeg enda har litt håp for, selv om baby ikke er helt overbevist enda.