BabyBjörn

BabyBjörn Bliss Vippestol Mesh Leopard inkl. Bæresele Mini Mesh, Antracit

Fri fraktOeko-Tex
2 IGJEN
2 IGJEN
3 329 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt!

Elektroniska avfall NO.png

Beskrivelse

Vippestolen Bliss er BabyBjörns klassiske babystol i ny design, med bunnplate og ramme i grått som gir et mykere inntrykk. Bliss er ergonomisk utformet med bra støtte for barnets rygg, nakke og hode med jevn vektfordeling.

Den er sammenfellbar og har tre høydenivåer for lek, hvile og søvn. Ingen batterier trengs da stolen settes i gynging av enten deg eller barnets egne bevegelser. Når barnet ditt har lært seg å sitte selv kan du dessuten vende på trekket for å gjøre om til en deilig lenestol, noe som forlenger Bliss` livslengde ytterligere. En babystol som er perfekt når du vil få hendene frie til andre ting og samtidig la barnet få hvile eller leke trygt!

Anbefalt alder: Fra 0 måneder - ca 2 år.
Maksvekt: 9 kg når produktet brukes som vippestol.
Maksvekt: 13 kg når produktet brukes som barnestol.

Bæreselen Mini fra Babybjörn er skapt for å passe til nyfødte. Den er myk, liten og lett å bruke. Bæreselen er enkel å ta av og på og kan bæres under kortere stunder. Den smarte designen gjør at du enkelt kan åpne opp hele framstykket og legge ned babyen din om den har sovnet i bæreselen. Bæreselen Mini kan du brukes fra fødselen - ettersom den er myk og tar lite plass er den perfekt å pakke med i sykehusbagen!

Bæreselen Mini passer til barnet er 1 år eller veier 11 kg og er maks 75 cm lang.

Art:  10127242

Bilder fra kunde

Prishistorikk

Mangler data