Troll Stellebord Royal Krona, Grå
Troll Stellebord Royal Krona, Grå
Zoom

Troll

Troll Stellebord Royal Krona, Grå

Rabattkode
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
3 199 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Bruk rabattkoden BABYWEEKS15 i kassen og få 15% rabatt, når du handler for minst 1000 kr på utvalgte produkter. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Trolls stellebord Royal, er en tidløs stellekommode som passer perfekt både på barnerommet og på badet. En dobbeltfunksjonell kommode med stelledel øverst, tre skuffer og et skap til smart oppbevaring av barets klær, bleier, vaskekluter og andre nødvendigheter. Stelledelen kan enkelt tas av kommoden når barnet har blitt eldre og stellebordet ikke lenger er nødvendig. Kommoden tilhører Trolls populære Royal-serie, og er dekorert med det klassiske kronemotivet.

Troll har høye kvalitetskrav på møblene sine, og kontrollerer hvert steg fra når tømmeret kommer inn til fabrikken, til det ferdige produktet forlater fabrikken. Møblene er hovedsakelig laget av massiv og solid, nordisk bjørk. Troll anvender giftfri, vannbasert farge, som produseres i Sverige, i tillegg til giftfritt lim. Møblene deres er laget for å takle både europeiske og amerikanske standarder. Produktene blir testet i et flertall testinstitutter.

Mål kommode: H96,8 x B93,6 x D52 cm.

Materiale: Solid bjørk.

Art: 903848

Bilder fra kunde