CAM

Cam Cambio Stellebord med Badbalje, Hvit/Beige

Rabattkode Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
1 819 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Bruk rabattkoden BABYWEEKS i kassen når du handler utvalgte produkter for minst 1000 kr, og få 15% på dette produktet. Du finner de utvalgte produktene her. For å kunne benytte rabatten må totalverdien på de utvalgte produktene overskride 1000 kr. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Et stellebord med tilhørende badebalje fra Cam. Stellebordet har en innebygd badebalje som du enkelt kan ta av. Stellebordet har flere rom for praktisk oppbevaring av dusjtilbehør.

Badebaljen har en avtappingsslange for praktisk vanntømming i vask, badekar eller gulvbrønn. Badebaljen har to seter på hver side, et sete som er lent tilbake for spedbarn fra 0 til 6 måneder, og det andre med armstøtte for barn fra 6 måneder til 12 måneder. Du kan enkelt bytte mellom bad og stellebord ved å ta bort stellematten, og legge den ved siden av bordet. Stellematten har et system som hindrer at fukt trenger gjennom.

Stellebordet har fire hjul, noe som gjør at du enkelt kan flytte stellebordet rundt på badet, og i tillegg bremse ved å trykke på pedalene. Når du er ferdig kan du enkelt slå sammen stellebordet ved å ta bort badebaljen, og dra håndtaket som er i midten av oppbevaringsoverflaten oppover.

Anbefalt alder: Fra 0–12 måneder.

Art: 10062010

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale PVC
Maksimal vekt 11
Høyde (cm) 104
Lengde (cm) 95
Øvrige mål Oppbevaringshøyde: 40 cm
Bredde (cm) 54