Phil & Teds Poppy Matstol, Lime
Phil & Teds Poppy Matstol, Lime
Phil & Teds Poppy Matstol, Lime
Phil & Teds Poppy Matstol, Lime
Phil & Teds Poppy Matstol, Lime
Phil & Teds Poppy Matstol, Lime

Phil & Teds Poppy Matstol, Lime

Alltid lav pris!
899 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Phil & Teds Matstol Poppy er en stol som vokser med barnet ditt. Først en matstol for baby og deretter en barnestol når barnet blir litt eldre. Stolen er trygg, sikker, lett å vaske og enkel å håndtere.

Poppy har en fin og praktisk design som er utstyrt med sikkerhetssele, matbrett og mykt sete av aerocore for høy komfort. Aerocore er isolerende, allergitestet, vannresistent, UV-resisten og uten skadlige stoffer. Matbrettet tåler maskinvask og kan enkelt klikkes av og på matstolen.

Phil & Teds Matstol Poppy har mottatt utmerkelser av Mother & Baby Australia og The Bump USA. Mother & Baby Australia ranket de tre beste matstolene året 2013 der Poppy kom på en andre plass. Mother & Baby tester alltid produktene i tre nivå: hjemme i virkelige situasjoner, funksjon i butikkmiljø og informasjon på nettet.

The Bump USA kåret Poppy som en av de tre beste matstolene på markedet år 2013 med forklaringen: Med sine variasjoner av farger og den justerbare høyden, passer Poppy inn i hvilket kjøkken som helst.

Anbefalt alder:
Som matstol: fra 6 mnd - 3 år.
Barnestol: opptil 5 kg.
Egenvekt: 4 kg.
Maksvekt: 20 kg.

Mål: H 98, 5 cm.
Sete: 34 x 31 x 33 cm.

Materiale: metall, plast.
Art: 712826

Videoklipp

Varemerke

Phil & Teds

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Phil & Teds barnevogner og barneprodukter. Phil & Teds er et newzealandsk firma som har nådd høy status i Barn & baby-bransjen, takket være sine veldesignede kvalitetsprodukter for foreldre på farten. I sortimentet fins barnevogner, reisesenger, bæreseler m.m.

Se mer fra Phil & Teds »