Best i test Fri frakt

BRIO Matstol Sit Black/Black

1 695 kr
Slutt Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

BRIO Matstol Sit er stolen som vokser i takt med ditt barn. Med sete- og fotplate som kan justeres ved behov og en lett håndterlig bøyle, er den like lett og sikker å bruke gjennom alle barnets aldre. De runde beina er ikke bare fine å se til, men gjør også stolen veldig stabil. Design med hjerte og hjerne, laget av Fredrik Mattson for BRIO. En ønskepresang til dåpen, navnefesten eller første fødselsdagen. Bøyle, brikke og pute selges separat. Anbefalt alder fra ca 6 måneder.
Den moderne designen har klassisk preg og er ment å holde i mange år og være god å sitte i. Den er ergonomisk for barn så vel som voksne. Setet er lett å justere og beina lette å montere. Sikkerhetsbelte inngår.

I en test utført av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) i samarbeid med Testfakta 2012, ble BRIO SIT "Best i test", og også i 2008 fikk BRIO Sit toppkarakter av SP, da i samarbeid med Vi Föreldrar og norske TV2 hjelper deg.

Sit er lett å montere og enkel å bygge om til den type stol man behøver. Med enkle grep blir BRIO Sit en juniorstol som holder! Tåler en maksvekt på 100 kg.

Anbefalt alder: 6 måneder.
Mål sete: 56 x 46 x 84 cm.
Vekt: 8,0 kg.

Farge: Svart.
Art: 138554

Varemerke

BRIO

BRIO er et kjent og kjært merke som har fulgt oss helt siden 1800-tallet! Kjent for sin gode kvalitet og for sine solide leker, er BRIO fortsatt svært populært, og en favoritt blant mange. BRIO togbaner huskes godt av barn fra flere generasjoner, men BRIO har også dukkevogner, babyleker, lekekjøkken og spill! Solide treleker er rett og slett BRIO sin spesialitet, og det er kanskje derfor BRIOs leker er elsket av så mange barn? Her på Jollyroom har vi et stort utvalg – til de beste prisene. 

Se mer fra BRIO »