Best i test Fri frakt
BRIO Matstol Sit Black/Black

BRIO Matstol Sit Black/Black

Alltid lav pris!
1 695 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BRIO Matstol Sit er stolen som vokser i takt med ditt barn. Med sete- og fotplate som kan justeres ved behov og en lett håndterlig bøyle, er den like lett og sikker å bruke gjennom alle barnets aldre. De runde beina er ikke bare fine å se til, men gjør også stolen veldig stabil. Design med hjerte og hjerne, laget av Fredrik Mattson for BRIO. En ønskepresang til dåpen, navnefesten eller første fødselsdagen. Bøyle, brikke og pute selges separat. Anbefalt alder fra ca 6 måneder.
Den moderne designen har klassisk preg og er ment å holde i mange år og være god å sitte i. Den er ergonomisk for barn så vel som voksne. Setet er lett å justere og beina lette å montere. Sikkerhetsbelte inngår.

I en test utført av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) i samarbeid med Testfakta 2012, ble BRIO SIT "Best i test", og også i 2008 fikk BRIO Sit toppkarakter av SP, da i samarbeid med Vi Föreldrar og norske TV2 hjelper deg.

Sit er lett å montere og enkel å bygge om til den type stol man behøver. Med enkle grep blir BRIO Sit en juniorstol som holder! Tåler en maksvekt på 100 kg.

Anbefalt alder: 6 måneder.
Mål sete: 56 x 46 x 84 cm.
Vekt: 8,0 kg.

Farge: Svart.
Art: 138554