63 resultater

1/2Neste

Matstoler for barna i familien

Er det noe de fleste foreldre setter pris på så er det når hele familien sitter samlet rundt et bord, store og små. Ikke bare er det utviklende for et barn å sitte i en barnematstol, men det er også morsomt, trygt og gir mestringsfølelse. De fleste barnematstolene kan brukes fra 6 måneder opptil 3 år+ og er designet for å følge utviklingen til barnet, slik at du ikke behøver å kjøpe en ny stol etterhvert som barnet vokser.

 

Flotte barnematstoler til best pris

Enten det er en barnematstol med avtagbar bøyle, eller et barnesete som kan festes direkte på en vanlig stol, så har vi det her på Jollyroom. Speid mellom kjente varemerker som Beemoo, Petite Chérie, Moweo, BabyBjörn eller Leander, og finn deres neste barnematstol i dag!

 

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven