Dr. Brown's

Dr. Brown's Option+ Smal Hals Gavesett, Pink

-14%
2 IGJEN
2 IGJEN
479 kr 559 kr Du sparer: 80 kr (-14%)
Legg i handlekurven
  • Forlenget angrerett t.o.m. 31 . januar 2022
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Bruk rabattkoden BABYWEEKS i kassen når du handler utvalgte produkter for minst 1000 kr, og få 15% på dette produktet. Du finner de utvalgte produktene her. For å kunne benytte rabatten må totalverdien på de utvalgte produktene overskride 1000 kr. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Dette er et gavesett med fem tåteflasker i to forskjellige størrelser fra Dr. Browns prisbelønte utvalg av tåteflasker med et smart ventilsystem.

Flasken har en patentert innvendig luftventil som fjerner luftbobler fra alle slags væsker, noe som forhindrer at barnet ditt svelger mye unødvendig luft. Dette reduserer igjen risikoen for magekramper og kolikk betydelig. Ventilen kan enkelt fjernes om du ikke vil bruke den. Du får tre flasker som inneholder 250 ml og to som rommer 120 ml. Flaskene er også egnet for premature babyer og barn som har problemer med amming.

Det følger med fem tåtesmokker i forskjellige størrelser. De er laget av myk silikon som etterligner mors bryst. Tåtesmokken erstattes enkelt med en større størrelser ettersom barnet vokser.

Det følger også med en praktisk oppvaskbørste for å kunne rengjøre flaskene ordentlig, samt en bitering som hjelper til med å berolige kløende tannkjøtt når tennene begynner å komme ut.

Dr. Browns smarte ventilsystem har ført til at tåteflaskene har blitt tildelt mange priser, inkludert ”2015 Moms Picks: Best Baby Bottles”, ”Parenting Awards 2013” og ”American Baby Best Awards 2014”.

Art: 10054260

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale Polypropen, silikon
Volum 250 ml x3, 120 ml x2