-10%
NUK Active Cup & Pulverdoserer
NUK Active Cup & Pulverdoserer
NUK Active Cup & Pulverdoserer

NUK Active Cup & Pulverdoserer

286 kr 318 kr Du sparer: 32 kr (-10%)
2 IGJEN Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

NUK Active Cup

NUK Active Cup er en smart og sølefri flaske i rustfritt stål med bitevennlig flaskesmokke av silikon. Flasken har et beskyttelseslokk og et praktisk feste som passer perfekt til reisen. Flasken er lett og holder temperaturen på drikken effektivt i ca. 1,5 time.

NUKs produkter har siden år 2000 vunnet mange priser i ulike kategorier over hele verden. Tåteflaskene og flaskesmokkene har bla.a. vunnet priser for sin høye kvalitet, funksjon, ergonomi og design.

Anbefalt alder: fra ca. 12 md.

Mål: Ø6,9 x H20,5 cm.
Volum: 215 ml.

Materiale: rustfritt stål, luktfritt og nøytral smak.

NUK Pulverdoserer

En praktisk pulverdoserer med lokk som er smidig og enkel i bruk. NUK Pulverdoserer består av tre separate beholdere med lokk som kan skrus fast i hverandre. Boksene fylles med morsmelkerstatning, grøtpulver eller vellingpulver og har en praktisk helletut som gjør det lett å helle pulveret over i tåteflasken når du skal tilberede babyens mat.

Volum: 3 bokser, hver beholder rommer cirka 8 matskjeer.

Materiale: polypropen (PP).

Farge: turkis.
Art: 903352

Varemerke

NUK

På Jollyroom finner du et stort utvalg av NUK. NUK tilbyr et bredt sortiment av babyprodukter innen flere områder; blant annet tåteflasker i mange modeller, smokker, badetilbehør, hygieneartikler m.m. Alle smokker har den unike NUK-formen som gir en sunn utvikling av barnets munnhule.

Se mer fra NUK »