Twistshake Termos 420 ml, Svart
Twistshake Termos 420 ml, Svart

Twistshake Termos 420 ml, Svart

Alltid lav pris!
229 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Termosen fra Twistshake har dobbel isolering i rustfritt stål og har næringsmiddelgodkjent silikon. Den smale designen gjør at den uten problem rommes i stellevesken eller i en lomme på barnevognen, så du alltid kan ha med deg termosen når dere er på sprang!

Takket være den dobbelt-isolerte konstruksjonen holdes væsken varm eller kald i opptil 10 timer. Flasken er bekledd med beskyttende gummi med super-soft følelse, noe som gjør den enkel å gripe og behagelig å holde i.

Mål: H22 x Ø6,5 cm. Flaskens åpning er ca 5 cm.
Volum: 420 ml.

Materiale: rustfritt stål og næringsmiddelgodkjent silikon.
Vedlikehold: vask flasken for hånd før bruk for første gang. Både flasken og lokket skal vaskes opp for hånd. Rist og tørk av lokket etter vask, siden vann lett kan samles inni lokket.

Skal ikke fryses eller brukes i mikrobølgeovn.

Farge: svart.
Art: 705484

Varemerke

Twistshake

De nye tåteflaskene er her! Twistshake har utviklet en serie flasker og praktiske porsjonsbeholdere som gjør det superenkelt å forberede og gjennomføre matstunden med det lille barnet! Disse flaskene har fin design så det ikke dannes klumper i vellingen, de lindrer kolikk og er dessuten lette å rengjøre. Her hos oss på Jollyroom finner du det du trenger!

Se mer fra Twistshake »