Virgel

Virgell Smekke + Tallerken Ether

1 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg farge: Blå
1 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

Et praktisk sett til barnemåltidet, fra Virgel. Her får du en silikonsmekke med oppsamlingslomme, og en tallerken som er oppdelt i tre seksjoner. Både smekken og tallerkenen tåler oppvaskmaskin. Smekken kan dessuten lett rulles sammen, noe som gjør den fin å ha med når man er på farta.

Både smekken og tallerkenen er laget av næringsmiddelgodkjent silikon, og er fri for helseskadelige tilsetningsstoffer. De kan også resirkuleres.

Art:  10074524

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Silikon
Vask Motstandsdyktig oppvaskmaskin

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data