-10%
Twistshake Pakke, Rosa/Lila
Twistshake Pakke, Rosa/Lila
Twistshake Pakke, Rosa/Lila
Twistshake Pakke, Rosa/Lila
Twistshake Pakke, Rosa/Lila
Twistshake Pakke, Rosa/Lila
Twistshake Pakke, Rosa/Lila

Twistshake Pakke, Rosa/Lila

534,50 kr 594 kr Du sparer: 59,50 kr (-10%)
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

En pakke fra Twistshake med alt barnet ditt trenger til måltidet! Pakken inneholder to smekker, en tallerken med lokk, en dyp tallerken med lokk, et sett med bestikk, en tutekopp og et bordunderlag. Alle delene matcher hverandre i en herlig, rosa tone.

Begge tallerkenene har en sklifri bunn, og lokkene forvandler tallerkenene til matbokser for enkel oppbevaring. Med Twistclick-løsningen kan flere tallerkener stables på hverandre. Når du har plassert underlaget på bordet, kan du enkelt skru fast tallerkenen. Underlaget sitter fast på bordet, med vakuumet som dannes når du skrur på tallerkenen, og passer til alle tallerkener fra Twistshake.

Bestikket som følger med settet har korte skaft, som er perfekt for små barnehender. Bestikket har en gripevennlig utside, og en kant nedentil som gjør at de ikke sklir ned i maten. Smekkene kan justeres i halsen, noe som gjør at du enkelt kan finne den perfekte passformen til akkurat ditt barn.

Tutekoppen er sølefri, med doble håndak. Den inneholder et miksenett, som gjør at du enkelt kan smaksette vann og drikke med f.eks. bær eller frukt. Den brede halsen gjør rengjøring og påfylling enkelt. Et beskyttelseslokk til tutekoppen medfølger.

Klikk deg inn på de respektive produktene for mer informasjon.
Art: 903889

Varemerke

Twistshake

De nye tåteflaskene er her! Twistshake har utviklet en serie flasker og praktiske porsjonsbeholdere som gjør det superenkelt å forberede og gjennomføre matstunden med det lille barnet! Disse flaskene har fin design så det ikke dannes klumper i vellingen, de lindrer kolikk og er dessuten lette å rengjøre. Her hos oss på Jollyroom finner du det du trenger!

Se mer fra Twistshake »