Bambino

Bambino Snack, Sip & Store Kit

4 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

4 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

v28_Kampanj_CMS_500_BoB Blandade kampanjer  15%_NO.png

Bruk rabattkoden BABYBOOM i kassen. Rabattkoden gjelder på utvalgte produkter til 22/7 kl. 10:00.

Finn i butikk

Beskrivelse

Et alt-i-ett-sett for snacks, mellommåltider, drikke og oppbevaring, fra Bambino. Kmobiner de to koppene i ulike størrelser med noen av de tre lokkene - ett med Flip-Sip-lokk som fungerer som drikketut eller sugerør, et drypp- og sølefritt Snack Lid eller et Travel Lid for familien som er ute og reiser. Håndtaket er mulig å ta av og settes på som du ønsker.

Sammenlagt gir dette settet deg og barnet ditt fire ulike funksjoner i samme pakke - og muligheten for å kombinere kopper og lokk som det passer for dere.

Art:  10155710

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Kopp og lokk: Polypropen (PP)
Sugerør og drikketut: Silikon
Koppene er frie fra BPA
Øvrige mål B17,7 cm x H133 cm x D9,7 cm

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data