CherubBaby Matposer

CherubBaby Matposer

Alltid lav pris!
179 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

CherubBaby Matpåsar er smarte oppbevaringsposer for barnemat! Posene er forhåndssteriliserte, og passer utmerket til å ha barnemat i. Perfekt for å kunne fryse ned eller for å ta med seg mat når man er ute.

Barna elsker å spise ut av de, og med skjeene som selges som tilbehør kan også mindre barn mates med en gang. Posen er laget av sterk plast som tåler tøffe tak, og en holdbar Ziplukning som til og med holder tett for væske! Forslag: Legg i en halv banan og noen bær, lukk posen og klem posen slik at alt moses - klart, nå har du et eget mellommåltid!

Posene kan brukes flere ganger eller som engangsbruk, men vær veldig nøye ved rengjøring da små barn er følsomme. Posene er laget av plast som bare avgir kulldioksid og vann ved forbrenning. Kan brukes i mikrobølgeovn og fryser..- BPA-frie.
- PVC-frie.
- Rommer 150 ml.

Antall: 20 stk
Art: 117449

Varemerke

CherubBaby

Hos Jollyroom finer du babyprodukter fra CherubBaby. CherubBaby er et varemerke fra Australia som lager trygge, innovative barn- og babyprodukter. I deres sortiment finner du blant annet tåteflasker, skjeer og matposer.

Se mer fra CherubBaby »