NUK First Choice Tåteflaske 150 ml, Rosa

NUK First Choice Tåteflaske 150 ml, Rosa

Alltid lav pris!
99 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Tåteflasken First Choice fra NUK, er en praktisk flaske med et smart design, som forenkler overgangen til selvstendig drikking. Den medfølgende flaskesmokken er sølesikker, og ekstra flaskesmokker kan kjøpes separat. Flasken er laget av slitesterk og elastisk termoplast, med ergonomiske håndtak med anti-slip-behandling, som gir et stabilt og sikkert grep.

NUKs Anti-Colic Air system balanserer vakuumet i flasken, slik at barnet ikke svelger luft. På den måten, bidrar tåteflasken til å forhindre kolikk.

Drikketuten er myk og slitesterk. Flaskeåpningen er ekstra vid, og har skrufeste, lokk, og forsegling ,slik at flasken ikke lekker. Flasken er enkel å ta fra hverandre, og enkel å rengjøre. Flasken tåler også å bli fryst.

Passer sammen med andre First Choice-produkter fra NUK.

Anbefalt alder: fra 6 md.

Volum 150 ml.

Materiale: flaskesmokke av silikon, flaske av polypropylen. Inneholder ikke bisfenoler, ftalater eller PVC.

Farge: blå.
Art: 712545

Varemerke

NUK

På Jollyroom finner du et stort utvalg av NUK. NUK tilbyr et bredt sortiment av babyprodukter innen flere områder; blant annet tåteflasker i mange modeller, smokker, badetilbehør, hygieneartikler m.m. Alle smokker har den unike NUK-formen som gir en sunn utvikling av barnets munnhule.

Se mer fra NUK »