Kokoso

Kokoso Baby Skin Care Essential Gift Set

1 IGJEN
1 IGJEN
359 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt* over 1000 kr - gjelder för postpakke

Beskrivelse

Kokoso Baby Skin Care Essential er spesielt utviklet for å holde babyens hud ren og bortskjemt. Settet inneholder en mild og næringsrik hår- og kroppsåpe, en natursvamp og en krukke med naturlig olje, spesielt laget med tanke på sensitiv hud - alt i en fin gaveeske.

Såpen er spesielt tilpasset barnets følsomme hår og hud. Den rengjør barnet ditt skånsomt, fra topp til tå. Inneholder organisk kokosnøttolje, som fukter og gir næring til huden. En liten mengde er alt som skal til for å gjøre huden myk, glatt og velduftende.

Svampen myker opp og beskytter barnets sensitive hud. Den er luktfri, og kan brukes til både ansikt og kropp. Når du bruker svampen blir huden silkemyk og ren, da den består av naturlige antioksidanter og fibre fra konjac-planten. Svampen er naturlig hard når den er tørr, den blir myk når du skyller den i lunkent vann.

Oljen har en mild duft og mykgjørende egenskaper. Masser inn etter badet, eller når huden trenger ekstra fuktighet. Fri for kjemikalier, perfekt for sensitiv hud.

Art:  10140729

Bilder fra kunde

Prishistorikk

Mangler data