Lilrinser

Lilrinser Dusjskjerm

Rabattkode
8 IGJEN
Trustpilot
8 IGJEN
189 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt* over 1000 kr - gjelder för postpakke

Bruk rabattkoden BABY15 i kassen og få 15 % rabatt på dette produktet.*For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Lilrinser dusjskjerm beskytter mot vann og sjampo i ansikt og ører når du vasker håret på barnet. Lilrinser brukes til hårvasken, som en beskyttelse mot sjampoen, slik at barnet ikke får vann og sjampo i ansikt og øyne. En myk gummikant mot babyens panne gir en tett beskyttelse. Hold i håndtaket med den ene hånden, skyll ut sjampoen med den andre. De litt eldre barna liker å holde Lilrinser selv.
Brukes med fordel til barn som er store nok til å sitte eller stå på egen hånd. Hvis barnet har et lite hode, er det viktig å holde skjermen tett inntil pannen, slik at det ikke kommer vann ned i ansiktet. Fungerer bra ved at barnet eller en voksen presser skjermen mot barnets panne. Den har også også en silikonrem som kan festes rundt baksiden av hodet, i stedet for å holde skjermen.

Art:  10161025

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Øvrige mål 23x18,5x9 cm
Vekt (kg) 0,149

Prishistorikk

Mangler data

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.

Trustpilot