Febertermometer

Når influensaen herjer er det verken morsomt for barn eller foreldre, men det er noe man bare må utstå. For å underlette har vi et fint utvalg av febermåler for barn – vanlige febertermometer, og digitale øre- og pannetermometre.

Febertermometer – et godt hjelpemiddel når barna er syke
Så er den herlige sommeren over. Barna er uthvilte og blide, og det samme gjelder en selv. Men så kommer høsten, med alle sine ulike virus – og med dem: feberen. Ja, slik er det bare. I barnehagen plukker barna opp det meste, og det er bare å holde ut. For å ha kontroll på sykdomsforløpet, er et febertermometer meget gunstig å ha i hus. Noen foretrekker kanskje det klassiske rumpetermometeret fremdeles, men de fleste har nok gått over til de mer moderne, digitale øretermometre innen denne tiden. Med et digitalt termometer, er febermålingen gjort på et blunk!

Termomter til baby og barn finner du hos Jollyroom
Her på huset har vi mange fine øretermometre til barna – så vel som klassiske termometre. Felles for alle våre febertermometre, er at de vil hjelpe dere å ha kontroll over den lilles feber, naturligvis, samt at de er levert av gode varmerker dere kan stole fullt og helt på, som Tommee Tippee, Topcom, NUK og mange flere!

Ikke nøl med å titte litt i vårt øvrige sortiment med babyutstyr. Her har vi alt fra potter og barnestoler til tåteflasker og smokker!