UBBI Bleiebøtte, Marmor
UBBI Bleiebøtte, Marmor
UBBI Bleiebøtte, Marmor
UBBI Bleiebøtte, Marmor

UBBI Bleiebøtte, Marmor

Alltid lav pris!
749 kr
2 IGJEN Legg i handlekurven
  • Nordens største barne- & babybutikk
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

En praktisk og luktfri bleiebøtte fra UBBI. Bleiebøtten er laget i stål, for å kunne oppnå maksimal luftkontroll. Med forseglende gummipakninger på innsiden av lokket, stenges lukten inne i bøtten, samtidig som det praktiske skyvedekselet raskt kan åpnes når en ny bleie skal oppi.

UBBI er spesialdesignet for å tilfredsstille etterspørselen fra miljøbevisste foreldre, som ser verdien i å bruke en miljøvennlig tøypose eller en vanlig plastpose. På den måten er det billig og enkelt å lade, tømme og bruke bleiebøtten. Med tanke på alle dens fargevalg, den gjennomtenkte designen og den barnesikre låsen, er UBBI et selvsagt valg til stellerommet.


- Pulverlakkert stål
- Forseglende gummipakninger
- Innovativt skyvedeksel
- Krever ingen spesielle poser
- Miljøvennlig
- Barnesikker lås
- Sikker, komfortabel og rimelig
- Lett å bruke, lade og tømme
- Rommer ca. 35 bleier
- Prisbelønt design
- Finnes i flere farger


Størrelse: 50 cm høy (55 cm inkl. håndtak), 22 cm bred og 34 cm dyp.


UBBI bleiebøtte har ved et flertall anledninger blitt prisbelønnet for sin design. Eksempler på dette er American Baby Best (2014), Family Choice Award (2014), NAPPAGold (2014), Parents Tested Parents Approved (PTPA 2012), The National Parenting Center (TNPC 2013) og Top Choice Award (2012).
Art: 886036

Produktspesifikasjon

Materiale Stål
Dybde (cm) 34
Høyde (cm) 55
Bredde (cm) 22

Varemerke

UBBI

UBBI tilbyr kvalitetsprodukter med både foreldre og barn i tankene. De er utformet for å være enkle å bruker og dermed gjøre hverdagen enklere for foreldre. En av deres første og største produkter er UBBI bleiebøtte som du selvfølgelig finner her hos oss på Jollyroom. Den kommer i mange herlige farger, sammen med tilbehør som UBBI plastpose og tøypose.

Se mer fra UBBI »