-20%
Tommee Tippee Sangenic Bøtte + Refill
Tommee Tippee Sangenic Bøtte + Refill
Tommee Tippee Sangenic Bøtte + Refill

Tommee Tippee Sangenic Bøtte + Refill

  • Nordens største barne- & babybutikk
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Sangenic Bøtte + Refill inneholder Sangenic Bleiebøtte Standard (HygienPlus+) og Sangenic Refill Kassett 3-pack Universal. Tommee Tippee Sangenic er verdens mest kjøpte bleiebøtte. Barnefamilier i hele verden har oppdaget fordelen med å bruke Sangenic. På en enkel måte pakker man lett inn de brukte bleiene i en spesiell plastfolie. Med denne unike lille 'twist' har Sangenic blitt den mest populære bleiebøtte i verden. Det er den eneste bleiebøtten som effektivt forsegler og pakker hver enkelt bleie. Det gjør Sangenic til den eneste virkelig luktfrie bleiebøtten! Sangenic har vunnet mange internasjonale utmerkelser for sin fine konstruksjon.
Sangenic fremstilles av Tommee Tippee som har 50 års erfaring med stelleprodukter. Med det patenterte Twist & Seal-systemet slipper du å ta så mange turer til søplekassen. Sangenicbøtten rommer ca 28 stk. bleier. Ingen lukt, ikke noe søl.

Sangenic Refill Universalkassett 3-pack passer alle Sangenics bleiebøtter. Kassetten har en avansert antibakteriell hinne i flere lag som stenger inne bakterier og gir en uslåelig beskyttelse mot lukt. For maksimal hygiene fortsetter hinnen å drepe bakterier etter at bleien har blitt kastet i bøtten. Teknikken som forsegler bleien har i vitenskapelige tester vist seg å være 100 ganger mer effektiv enn bleieposer. Kassetten er veldig lett å bruke - bare sett den i toppen av bleiebøtten, så er den klar til å brukes med en gang.
Art: 900234

Varemerke

Tommee Tippee

Hos Jollyroom finner du et bredt utvalg av Tommee Tippees babyprodukter. Deres varemerke er godt kjent i hele verden og i deres sortiment finner du alt du trenger til den første tiden med din nyfødte. Smokker, flasker, tåteflasker, smekker, hygieneprodukter og mye mer!

Se mer fra Tommee Tippee »