6 resultater

Lekre dåpsgaver til nye verdensborgere

Akkurat som en barnefødsel er en av livets virkelig store og fantastiske øybelikk, er også barnedåpen eller navngivningssermonien en merkedag. Til denne anledningen samles nære og kjære for å feire den nyfødte og hens inntreden i det menneskelige felleskapet – rett og slett. Ja som sagt, det er en stor dag, og naturligvis tar man med seg dåpsgaver til det lille nurket. Kanskje gir man en sølvskje med inskripsjon i dåpsgave, eller en fin skål eller tallerken til den lille, eller hvorfor ikke en litt ekstra lekker og spesiell babyleke – valgene er legio! Det viktiste er vel uansett at den lille blir gjort stas på og ønsket velkommen!

Finn det du trenger av dåpsgaver i Jollyrooms sortiment

Vi på Jollyroom bestreber oss som kjent på å være en del av barnefamilien. Dette innebærer at vi gjør alt vi kan for å ha et så bredt sortiment for barn & baby som overhodet mulig, noe som selvsagt også inkluderer dåpsgaver. Vi har massevis av fine dåpsgaver med duse og behagelige farger: babyleker, spilledåser, sett med gipsavstøpning, barneserviser, skåler og mye mer, alt sammen fra gode merker som BamBam og BabyArt!

Om du i tillegg vil gi den nye lille noen fine klær så har vi naturligvis dette også, det er bare å ta en titt i vårt sortiment med barneklær! Her vil du finne alt fra bodys og bodysuits til lekre barnekjoler og tunikaer, alt sammen fra gode merker som Fixoni, Cadeau og mange fler! Og jo, vi har selvsagt dåpskjoler og dåpsbånd også!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven