4 resultater

Barnesikring av hjemmet – en nødvendighet

For de aller minste barna er verden rett nok et eneste stort eventyr. Men uten at de selv vet det er den også full av farer. Derfor er barnesikring av hjemmet noe vi foreldre må sørge for. En peisgrind, en barnegrind, en trappegrind, barnesikring til komfyren, barnesikring til vinduer, barnesikring til skap, for ikke å glemme babycalls – listen er lang, men det må til!

Alt av barnesikring finner du på jollyroom.no

Her på Jollyroom tar vi barnas velvære og trygghet på største alvor. Derfor har vi et stort utvalg av varer i vårt sortiment for barnesikring. Vi tør faktisk garantere at dere vil finne det dere trenger her. En BabyDan barnegrind? En peisgrind, trappegrind eller barnegrind? Sikring til skap, komfyrer og vinduer, en god og moderne babycall? Vi har alt dette her, det er bare å klikke seg litt rundt!

Ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment med babyutstyr i tillegg. Her har vi alt fra potter og febertermometre til matstoler og smokker, alt sammen levert av de gode varemerkene du kan stole på, som BabyBjörn og Tommee Tippee, bare for å nevne et par!

Happy shopping!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven