-42%

BabyDan Flex XL Svart

875 kr 1 499 kr Du sparer: 624 kr (-42%)
På lager Kjøp

Beskrivelse

BabyDan Flex XL (tidligere Flex 5) er en fleksibel kamingrind som er perfekt uansett om din kamin står langs en vegg eller i et hjørne. Du bestemmer selv seksjonens og grindåpningens plassering. Flex XL inneholder 4 seksjoner samt 1 grindåpning og veggfester (3 lange seksjoner og 2 kortere). Godkjent i henhold til EN1930:2011.

Flex er et system av fleksible seksjoner som kan brukes på mange ulike måter, bl.a. i brede døråpninger, foran altandøren, grillen m.m. slik at ditt barn får et sikkert og trygt miljø. Flex-seriens brede grindåpninger kan åpnes med ên hånd, noe som gjør den enkel å bruke.

Obs: pass på at avstanden mellom ovnen og komingrinden er minst 75 cm for å unngå at kamingrinden blir varm eller at barnet kan strekke seg frem og brenne seg på ovnen.

Lengde: 90-278 cm.
Høyde: 71 cm.

Farge: svart.

Tillbehør for Flex M, L og XL kan kjøpes separat for å ha muligheten til å forlenge, enkelt kunne flytte din grind eller ha en ekstra dørseksjon.

- Forlenging Medium: 33 cm.
- Forlengning Large: 72 cm.
- Veggfeste.
- Dørseksjon.

Se nedenfor under tilbehør!
Art: 402418

Varemerke

Baby Dan

Baby Dan er en dansk bedrift som utvikler og produserer sikkerhetsprodukter for barn mellom 0 og 5 år. Baby Dan har også et stort utvalg av moderne, sikre og holdbare møbler, i tillegg til tekstiler til baby- og barnerommet.

Se mer fra Baby Dan »