Philips Avent

Philips Avent SCD725 DECT Babyvakt, Blå

Fri frakt
7 IGJEN
7 IGJEN
1 419 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Elektroniska avfall NO.png

Beskrivelse

SCD725 er en babyvakt fra Philips Avent, som gir en veldig pålitelig tilkobling til barnet ditt. Babyvakten anvender seg av DECT-teknologi (Digital enhanced cordless telecommunications). Dette er en støyfri teknologi, som gjør at babyvakten ikke fanger opp støy fra eksempelvis andre babyvakter og mobiltelefoner, og som sørger for at du får en krystallklar lyd. Med datakryptering får du en sikker og privat tilkobling, slik at du er den eneste personen som hører barnet ditt. Du kan også kommunisere med barnet ditt gjennom babyvakten.

Babyvakten har flere praktiske funksjoner, som temperaturkontroll og vuggeviser. Den har i tillegg en spesiell nattmodus, som demper lyder og displayets lysstyrke. Babyvakten har også en dockingstasjon, slik at du raskt og enkelt kan sette den til ladning.


Babyvakten har en rekkevidde på hele 330 meter utendørs, og 50 meter innendørs. Den viser også når babyvakten er utenfor rekkevidde. Du kan velge om du vil bruke babyvakten med ledning, eller trådløst med batterier. Babyvakten har en batteritid på opptil 24 timer. Den har også en smart Eco-modus, som automatisk reduserer hvor mye strøm som kreves. Babyvakten bruker mindre strøm, jo nærmere foreldreenheten den er.


Automatisk kanalvalg: Ja.
Frekvensbånd: DECT.
Volumkontroll: Ja.


Tilbehør: 2 stk. nettadaptere, quick start-guide, brukerhåndbok, halsreim, dockingstasjon.

Art: 883353

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Batterikrav Foreldreenhet: 2 st. AA-batterier (medfølger)
Babyenhet: 4 st. AA-batterier (medfølger ikke)