Philips Avent

Philips Avent SCD715 DECT Babyvakt, Hvit/Blå

Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
1 895 kr
Legg i handlekurven
  • Forlenget angrerett t.o.m. 31 . januar 2022
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Elektroniska avfall NO.png

NO_DK_CMS_varumärke_produktvyn_PhilipsAvent.png

Beskrivelse

SCD715 er en babyvakt fra Philips Avent, som anvender seg av DECT-teknologi (Digital enhanced cordless telecommunications). Dette er en støyfri teknologi, som gjør at babyvakten ikke fanger opp støy fra eksempelvis andre babyvakter og mobiltelefoner. Med datakryptering får du en sikker og privat tilkobling, slik at du er den eneste personen som hører barnet ditt. Du kan også kommunisere med barnet ditt gjennom babyvakten.

Med denne babyvakten får du et klart og tydelig lydbilde. Babyvakten har også andre praktiske funksjoner, som temperaturkontroll, en beroligende nattlampe og vuggeviser.

Babyvakten har en rekkevidde på hele 330 meter utendørs, og 50 meter innendørs. Den viser også når babyvakten er utenfor rekkevidde. Du kan velge om du vil bruke babyvakten med ledning, eller trådløst med batterier. Babyvakten har en batteritid på opptil 24 timer. Den har også en smart Eco-modus, som automatisk reduserer hvor mye strøm som kreves. Babyvakten bruker mindre strøm, jo nærmere foreldreenheten den er.


Automatisk kanalvalg: Ja.
Frekvensbånd: DECT.
Antall kanaler: 120.
Volumkontroll: Ja.


Tilbehør: 2 stk. nettadaptere, quick start-guide, brukerhåndbok, halsreim.

Art: 883352

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Batterikrav Foreldreenhet: 2 st. AA-batterier (medfølger)
Babyenhet: 4 st. AA-batterier (medfølger ikke)