Angelcare

Angelcare AC127 Bevegelsesmonitor Audio

Fri frakt
7 IGJEN
7 IGJEN
1 999 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Elektroniska avfall NO.png

v40_Midseason_Favorites_CMS_NO.jpg

Beskrivelse

Audio AC127 er en bevegelsesmonitor fra Angelcare, som overvåker barnet ditt mens hen sover. Plasser den trådløse og batteridrevne sensorplaten med SensAsure™-teknikk under barnets madrass, og den registrer den minste bevegelse barnet gjør i søvne. Monitoren slår alarm om ingen bevegelser har blitt registrert på 20 sekunder. Sensorplaten er trådløst koblet til barneromsenheten som inngår.

Foruten bevegelsessensoren og barneromsenheten, har monitoren også en trådløs foreldreenhet med toveis lydsystyem og LED-indikator, som viser romtemperaturen. Gjennom lydsystemet hører du om barnet lager lyd, og kan deretter berolige hen med stemmen din. LED-indikatoren er i sin tur en praktisk funksjon når du vil tilpasse temperaturen i barnets rom. Ved blått lys er temperaturen for lav, ved grønt er den passe, og ved rødt er den for høy.

Foreldreenheten har et oppladbart batteri og tilhørende nettadapter, mens sensorplaten drives av et litium CR2450-batteri. Barneromsenheten kobles kun via nettadapter. Samtlige batterier inngår.

- Slår alarm om ingen bevegelser har blitt registrert på 20 sekunder
- Trådløs bevegelses-sensorplate med SensAsure™-teknikk
- Overvåkning uten kroppskontakt
- Foreldreenhet med LED-indikator for romtemperatur
- Toveiskommunikasjon

Art: 10036624

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Batterikrav Litium CR2450, 3V (inngår)
NiMH (inngår)
Materiale Plast