27 resultater

Praktisk og behagelig bæresjal for deg og ditt barn

Et bæresjal er en svært praktisk måte å bære ditt barn på. Å ha barnet så nære sin egen kropp skaper en trygghet hos barnet, og hjertelyden fra forelderen minner om tiden i magen og roer barnet. Den første tiden for babyen handler mye om å venne seg til omgivelsene, og det at du som mor eller far kan bære barnet nære samtidig som dere har frie hender er jo helt ypperlig! Noen babyer syns det er helt ok å sitte i en vippestol, mens andre helst vil bli båret konstant. Hva er vel bedre enn et sjal som dere enkelt svøper rundt både deres og barnets kropp når dere bør få unna litt husarbeid, det er jo vinn-vinn for dere begge!

Ikke bare er et bæresjal en praktisk måte å bære barnet på, men det er også meget praktisk måte å transportere barnet på. I tillegg er det svært ergonomisk for både deg og ditt barn da det fordeler vekten over større deler av kroppen, slik at belastningen ikke blir like stor.

Finn deres nye bæresjal her hos oss på Jollyroom

Enten det er et elastisk bæresjal til baby eller kanskje det frister med et ringsjal, ja, så finner du det hos oss. Vi har bæresjal som er oeko-tex-sertifiserte og med økologisk bomull, så du kan være sikker på at det er holdbare og brukervennlige materialer som brukes. Noen bæresjal er til og med laget av herlig bambus. Vi fører selvfølgelig kvalitetsmerker som Babylonia, Aldoria Baby og Baby K’tan, og garantert til den beste prisen online takket være vår prisgaranti.

Og er du på jakt etter annet praktisk babyutstyr til barnets første leveår har vi et godt utvalg av både vippestoler, leketepper og lekegrinder så du kan holde øye med barnet ditt uansett om det er lek eller hvile som står på agendaen.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven