Babylonia

Babylonia Tricot-slen Bamboo Bæresjal, Water Mint

8 IGJEN
8 IGJEN
549 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Tricot-slen Bamboo fra Babylonia er et langt og elastisk bæresjal, for best mulig komfort. Den er allsidig, myk og koselig, og er laget av bambus. Tricot-slen er enkel å lære seg å knytte, og gjør det mulig å bære barnet på mange forskjellige måter. Den fungerer utmerket til amming, og det medfølger en manual som viser grunnknyttingen og flere posisjoner for barnet.

Tricot-slen Bamboo brukes på føde- og neonatalavdelinger rundt om i landet for nyfødte barn, også for barn som er for tidlig født. Ingen minimumsvekt for barnet, ettersom den ergonomiske posisjonen gjør at barnets rygg ikke belastes. Du kan dermed bære barnet ditt så lenge du ønsker, helt fra fødselen.

Babylonia sikter først og fremst på å produsere økologiske produkter. Når det gjelder bambus, er dette imidlertid umulig å oppnå. Men ikke la dere lure – bambus er et klimasmart alternativ til andre typer materialer. Bambus vokser fort, og krever ikke like mye vann som bomull. Bambus trenger dog å gjennomgå en kjemisk prosess for å bli til tekstil. Etter prosessen beregnes ikke materialet lenger som bambus, men som viskose. Ettersom det ikke lenger er et naturlig fiber, lever det ikke lenger opp til de premissene, som kreves for at et materiale skal regnes som et økologisk produkt – selv om bambusen er økologisk dyrket.

Babylonia har brukt giftfrie og GOTS-godkjente farger til dette produktet.

En størrelse som passer alle.
Anbefalt alder: nyfødt – 3 år.
Maksvekt: 15 kg.

Materiale: 100 % viskose laget av bambus.

Vask: 40°C.

Art: 719601

Bilder fra kunde