Babylonia

Babylonia Tricot-slen Bamboo Bæresjal, Warm Sand

6 IGJEN
Trustpilot
VELG FARGE: Brun
6 IGJEN
899 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt* over 1000 kr - gjelder för postpakke

Beskrivelse

Tricot-slen Bamboo fra Babylonia er et langt og elastisk bæresjal for best mulig komfort. Den er allsidig, myk og koselig, og laget av bambus. Tricot-slen er enkel å lære seg å knytte og gjør det mulig å bære barnet på mange forskjellige måter. Den fungerer utmerket til å amme barnet i, og det medfølger en manual som viser grunnknyttingen og flere posisjoner for barnet.

Tricot-slen Bamboo brukes på føde- og neonatalavdelinger rundt om i lander for nyfødte barn, også for barn som er for tidlig født. Ingen minimumsvekt for barnet da den ergonomiske posisjonen gjør at barnets rygg ikke belastes. Dermed kan du bære ditt barn så lenge du ønsker, helt fra fødselen.

Babylonia sikter først og fremst på å produsere økologiske produkter. Når det gjelder bambus er det dog umulig å oppnå. Men la dere ikke lure – bambus er et klimasmart alternativ til andre typer materiale. Bambus vokser fort og krever ikke like mye vann som bomull. Bambus trenger dog å gjennomgå en kjemisk prosess for å bli til tekstil. Etter prosessen beregnes ikke materialet lengre som bambus – men som viskose. Ettersom det ikke lengre er et naturlig fiber lever det ikke lengre opp til de premissene som kreves for at et materiale skal beregnes som et økologisk produkt – selv om bambusen er økologisk dyrket.

Babylonia har brukt giftfrie og GOTS-godkjente farger til dette produktet.

En størrelse som passer alle.
Anbefalt alder: nyfødt – 3 år.
Maksvekt: 15 kg.

Materiale: 100 % viskose laget av bambus.

Vask: 40°C.

Art:  719602

Bilder fra kunde

Prishistorikk

Mangler data

Kundevurderinger

Trustpilot