Øko Fri frakt

Babylonia BB-Tai Øko Bæresjal, Ornate Blue

1 295 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Babylonias BB-Tai er en kombinasjon av bæresjal og bæresele, utviklet for å leve opp til moderne foreldres krav til enkelhet, komfort, allsidighet og ergonomi.

I BB-Tai kan barnet bæres mage mot mage men også på hoften eller på ryggen. BB-Tai er et meget bra alternativ for den som vil bære barn komfortabelt på ryggen, både i hjemmet og ute i skogen på vandring. Også amming fungerer utmerket i BB-Tai. Ammingen kan ved behov utføres på en diskre måte og bæresjalet gir god avlastning for mammaen.

BB-Tai tilbyr lang brukstid. Med babyinnlegget som medfølger hver BB-Tai kan det nyfødte barnet ergonomisk fra første dagen. Den integrerte hodestøtten kan brettes opp for å støtte et sovende barns hode. Samtidig kan BB-Tai brukes for å bære større barn komfortabelt; da maksvekten er hele 20 kg kan samme bæresele brukes for å bære f.eks. en 4-åring på ryggen under en vandring. Ettersom BB-Tai gir bra støtte over midje og hofter på den som bærer kan barnet bæres på en komfortabel måte under en lengre perioder.

- En størrelse passer alle

Anbefalt alder: 0 måneder.
Anbefalt vekt: 2,5-20 kg.

Materiale: 100 % Økologisk bomull.
Art: 732483

Varemerke

Babylonia

Babylonia er et belgisk firma som fremstiller moderne bæresjal med forskjellige funksjoner, samt smykker for gravide. Tanken med sjalene er å gjøre livet enklere for foreldre og samtidig tilgodese barnets behov for nærhet og motorisk utvikling. Sjalene har forskjellige funksjoner avhengig av modell og finnes i mange stiler og farger.

Se mer fra Babylonia »