God deal!

Najell SleepCarrier Babynest, Svart

995 kr
Slutt Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Sleepcarrier by Najell Svart er en flerfunksjonell, ergonomisk, horisontal bæresele og babynest i ett, med en unik funksjon for å legge ned barnet ditt uten at det våkner. I de fleste bæreseler bæres barnet vertikalt, noe som skaper belastninger på ryggen. Derfor bør babyer opp til fire måneder kun bæres i slike seler i kortere stunder om gangen. Med SleepCarrier kan du derimot bære barnet ditt så lenge du vil fra dag 1. Selen er spesielt utviklet for å være fin å sove i, og den anbefales dessuten av barnepsykologer siden den sørger for god kontakt mellom barn og forelder.

SleepCarrier fungerer også fint som mykbag i vognen, som babynest eller som madrass.

Bæreselen er godkjent i forhold til europeisk standard hva gjelder krav til materialer, kjemikaliebruk og mekaniske risikomomenter. Kan vaskes i maskin på 40 grader.

Mål:
Bunnplate: 50 x 28 cm.
Som madrass: 105 x 67 cm.
Som babynest/mykbak: fra 50 x 28 cm opp til 105 x 67 cm (avhengig av hvor hardt du snører igjen).

Art: 522979

Varemerke

Najell

Najell er et svenskt merke som lager barne- og babyprodukter av høy kvalitet. Produktene har en stilig og smart design som er komfortable og trygge for barna, samtidig som de er laget med et voksent formspråk i duse, myke farger med et eksklusivt uttrykk. I Najells sortiment finner du blant annet deres populære SleepCarrier, vindtrekk til barnevognen, samt herlige puter og tepper til babyen. Titt inn hos oss på Jollyroom for å finne din favoritt blant Najells flotte produkter!

Se mer fra Najell »