Fri frakt -10%
BabyBjörn We Cotton Svart + Trekk
BabyBjörn We Cotton Svart + Trekk
BabyBjörn We Cotton Svart + Trekk

BabyBjörn We Cotton Svart + Trekk

1 078 kr 1 198 kr Du sparer: 120 kr (-10%)
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Et praktisk sett for deg som liker å bære barnet nære. I denne pakken får du bæreselen BabyBjörn We Cotton, samt et praktisk trekk som beskytter og varmer babyen BabyBjörn Bæresele We - den nye generasjonens bæresele som du lærer deg å bruke på et blunk. Selen er enkel å ta på og av og er utformet for at du skal kunne bruke den alene, i alle innstillinger. Tre ulike bæremåter spesielt tilpasset for nyfødt, større barn og ryggbæring. Bæresele We oppfyller sikkerhetsstandarden EN13209-2:2005 for bæreseler.

Barnet bæres med ansiktet mot deg, i bred benstilling, for å få riktig støtte for hode, rygg og hofter. Bæresele We har polstrede skulderbånd og avlastende midjebelte som gir deg komfortabel, ergonomisk bæring over lang tid. Bæreselen er justerbar for å passe ulike brukere, og framsiden kan åpnes for at du lett skal kunne ta ut ditt barn.

Spedbarnsinnlegg behøves ikke, BabyBjörns bæreseler passer for nyfødte fra dag 1 og under hele brukstiden (0-3 år).

Bæresele We har en unik funksjon som gjør det enkelt og sikkert å plassere ditt barn på ryggen. Du fører selen fra mageposisjon til ryggposisjon mens barnet sitter like trygt som vanlig. Med denne unike løsningen ligger bæreselens skulderbånd hele tiden som en lukket løkke rundt kroppen. Du kan enkelt plassere barnet på ryggen på egen hånd!

Brukstid: 0-3 år.
Min: 3,5 kg/53 cm.
Maks: 15 kg/100 cm.

Materiale:
Hovedtøy: 100‍ % bomull.
Øvrig tøy: 100‍ % polyester.

Alle materialer er snille mot barnets hud og ufarlige å smake på. De er fri fra helsefarlige stoffer og oppfyller kravene for Øko-Tex-standard 100, klasse 1 for babyprodukter.

Maskinvask 40°‍ C. Vaskes separat. Bruk gjerne miljøvennlig og mildt vaskemiddel uten blekemiddel. Ikke tørketrommel.

Farge: svart.

BabyBjörn Trekk til Bæresele – et praktisk og godt trekk du kan bruke med bæreselen om været blir ruskete. Trekket er laget av behagelig fleece som holder vind og vann ute, samtidig som det puster. Hetten er avtagbar.

Passer alle BabyBjörns bæreseler unntatt Comfort Carrier.

Vil du vite mer? Les mer om å produktene ved å trykke på produktlinkene ovenfor.
Art: 901787

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »