Oeko-Tex
BabyBjörn We Bæresele Air Mesh, Svart
BabyBjörn We Bæresele Air Mesh, Svart
BabyBjörn We Bæresele Air Mesh, Svart

BabyBjörn We Bæresele Air Mesh, Svart

Alltid lav pris!
949 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BabyBjörn Bæresele We Air Mesh, Svart er en praktisk og allsidig bæresele egnet for bæring på både mage og rygg. Selen gir god støtte til det voksende barnets hode, rygg og hofter, og du kan velge mellom fire bæremåter på mage og rygg, samtlige enkle og komfortable for både deg og barnet.

Med Bæreselen We Air trenger du ikke bekymre deg for at det skal bli for varmt. Det smidige, hendige stoffet i mesh puster og gjør det luftig og avkjølende for dere begge. Den er myk mot barnets hud samtidig som den er slitesterk og klarer tøft bruk og daglig maskinvask. Bæreselen tørker veldig fort. Hele selen er Øko-Tex godkjent noe som betyr at den ikke inneholder noen helseskadelige eller allergifremkallende emner.

BabyBjörn Bæresele We Air er en ergonomisk bæresele med maksimal komfort for både bæreren og barnet. Justerbar design gjør det mulig å tilpasse selen slik at den sitter bra på akkurat deg. Skikkelig vatterte skulderstropper og avlastende midjebelte.

Bæresele We Air kan du bruke under lang tid. Direkte fra nyfødt(min 3,5 kg) uten noe spedbarnsinnlegg og helt opp til ca 3 år(maks 15 kg). Utviklet i nær samarbeid med ledende barneleger, akkurat som BabyBjörns øvrige bæreseler.
BabyBjörn We Air er enkel å bruke selv i alle posisjoner. Den har en spesiell høydestilling for at du skal bære din nyfødte på best mulig måte- høyt på brystet innover, hjerte mot hjerte. Fra 12 mnd kan du også bære barnet på ryggen. Det er enkelt og sikkert å sette barnet på ryggen uten hjelp.

Med Bæreselen får du og barnet total komfort under hele brukstiden. Gjennomtenkt ergonomisk design med avlastende midjebelte og vatterte, formsydde skulderstropper. Myk og deilig for barnet med vattert sete, utovergående sømmer og justerbar bredde for benstillingen. Dessuten stødig og justerbar hodestøtte som kan brettes ned når barnet sitter utovervendt.

We Air er enkel å bruke i alle posisjoner. Du kan enkelt ta av og på bæreselen selv, uten hjelp. Den har kun et fåtall spenner å kneppe og er enkel å justere for rett passform. Også når du vil bære barnet på ryggen. Bæreselen fremside kan også åpnes slik at du enkelt kan ta opp barnet når det har sovnet i selen.

Anbefalt alder: 0-3 år. Mim 3,5 kg/53 cm- maks 15 kg/100cm.
NB! Min. alder utovervendt posisjon: 5 mnd. Maksvekt utovervendt: 12 kg.

Materiale: Mesh 100% Polyester
Midjebeltets fôr 100 % Polyester
Beskyttelse for benstillingens glidelås 100% Bomull
Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, vaskes seperat med et skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel.

Testet og sikkert: Alle materialer er milde mot ditt barns hud og helt ufarlige å smake på. Garantert fritt for helseskadelige stoffer og oppfyller kravene for Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter.

Bæreselen We Air oppfyller både europeisk og amerikansk sikkerhetsstandard, EN 13209-2:2005 og ASTM F2236.

Farge: Svart.

Vanskelig å velge bæresele? Ta BabyBjörns test og finn riktig bæresele for deg og ditt barn. Følg linken nedenfor:
BabyBjörn bärseleguide
Art: 601053

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »