Oeko-Tex
BabyBjörn Original Classic Bæresele Cotton/Jersey, Light Pink/Grey

BabyBjörn Original Classic Bæresele Cotton/Jersey, Light Pink/Grey

Alltid lav pris!
695 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BabyBjörn Bæresele Original Classic er en behagelig og lettanvendelig bæresele som kan brukes både innendørs og utendørs. Utviklet i samarbeid med medisinsk ekspertis for å være optimal for den nyfødte barnet.

Bæreselen er enkle å ta av/på på egenhånd. Alle justeringer kan gjøres på fremsiden. Fremdelen kan åpnes helt slik at u kan løfte barnet ut av selen uten å vekke det. Ergonomisk formet. Gir rett støtte til barnets hode, rugg og hofter fra fødselen. Hodestøtten kan justeres og brettes ned slik at barnet kan bæres forover når han eller hun er litt eldre og kan holde hode oppe selv.

Oppreist posisjon:
Bæresele Original passer babyen din direkt fra fødselen og er anatomisk tilpasset etter det voksende barnet. Den oppreiste posisjonen holder luftveiene frie og gir deg trygg oppsyn over pustingen.

Frier armer og ben:
I bæreselen Original har barnet godt med plass for å røre armer og bein fritt. På denne måten trener barnet musklene, motorikken og balansen.

Liten og enkel å bruke:
Under den første tiden i sitt liv trenger babyen din mye fysisk nærhet, dag som natt. Da er bæreselen Original et perfekt valg. Du kan ta av og på bæreselen uten hjelp, praktisk når du skal legge ditt barn. Når barnet har sovnet i bærselen kan du enkelt legge ned barnet. Åpne bare sidelåsene slik at bæreselen framdel åpnes helt.

Den viktige hodestøtten:
Tenk om hodet ditt var en tredjedel av din totale kroppsvekt! Slik er det for nyfødte. Et nyfødt barn er ikke sterk nok til å holde hodet sitt selv og trenger skikkelig støtte under de første fem måndene. Liksom alle bæreseler har denne en ordentlig hodestøtte som kan justeres for å gi barnet ditt den støtten den trenger for hode og nakke.

Gi viktig nærhet og kontakt:
Bæresele Original hjlper deg å få den viktige nærheten og gjør det lettere med tilknytningen til ditt nyfødte barn. Du bærer barnet høyt opp på brystet mot deg, hjerte mot hjerte. Varmen fra kroppen din og det velkjente lydet fra hjertet ditt og din stemme gjør babyen din trygg og rolig. Samtidig lærer du deg å se og tolke barnets behov.

Behagelig og sikkert på et øyeblikk:
Utformet med et fåtall spenner å kneppe for at den skal sitter behagelig og sikkert. Spennene er fargekodede og klikker tydelig når du knepper de rett. Bæreselen kan enkelt justeres for rett passform. Behagelig når du og din partner bytter på å bære.

Muligheten å bære fremover:
BabyBjörn anbefaler at du bærer barnet ditt med ansiktet mot deg, til barnet er minst fem måneder. Da er barnets nakke,rygg og hofter tilstrekkelig stabile og du kan begynne å veksle mellom å bære fremover og bakover. Å få møte den spennende verden med ryggen trygt hvilende mot mammaen eller pappaens bryst bruker å vekke stor begeistring hos de fleste små, og er en sikker måte å ta del av to verdener samtidig.

Utviklet med barnelege:
Den her produkten er utviklet i samarbeid med barnelege. BabyBjörn samarbeider med internasjonelle ledende barneleger, jordmødre og barnepsykologer. Deres medisinske ekspertkunnskaper er uhyre viktige under arbeidet med å utvikle nye produkter og BabyBjörn slipper aldri ifra seg et produkt uten å ha fått deres godkjenning.

Anbefalt vask: Maskinvask 40 grader. Vaskes separat. Bruk gjerne miljøvennlig og skånsom vaskemiddel uten blekemiddel. Må ikke tørketumles.

All material er snill mot huden og er ufarlig å smake på. De er fri fra helseskadelige stoffer og oppfyller kravene for Øko-Tex Standard 100, klass 1 for babyprodukter.

Maks belastning: fra 3,5 - 11 kg.
Art: 554311

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »