Oeko-Tex
BabyBjörn Original Bæresele, Lyseblå
BabyBjörn Original Bæresele, Lyseblå
BabyBjörn Original Bæresele, Lyseblå

BabyBjörn Original Bæresele, Lyseblå

Alltid lav pris!
739 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BabyBjörn Bæresele Original Lyseblå finnes nå i en helt ny farge, lyseblå! Bæreselen er behaglig og lett å bruke, perfekt å bruke inne som ute. UItviklet i samarbeid med medisinske eksperter slik at den er optimal for nyfødte. Lett å ta på og av på egenhånd. Alle tilpassinger gjøres enkelt på fremsiden. Denne delen kan åpnes helt slik at du kan løfte opp barnet uten å vekke barnet. Ergonomisk form med brede skulderbånd som fordeler vekten jevnt på rygg og skulder. Gir riktig støtte til barnets hode, rygg og hofte allerede fra fødselen. Hodestøtten kan tilpasses og brettes ned slik at barnet kan bæres fremovervendt når hun eller han er eldre og kan selv holde hodet.

Material: 100% bomull. Tekstilene nærmest barnet er testet og godkjent av Øko-Tex Standard 100, klass 1 for babyprodukter. De er garantert ufarlige for barnets følsomme hud, og er ikke allergifremkallende.
Vasketips: 40 grader, vaskes separat, gjerne i vaskepose.

Farge: Lyseblå.
Art: 132740

Videoklipp

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »