Oeko-Tex
BabyBjörn Original Bæresele Cotton, Orange
BabyBjörn Original Bæresele Cotton, Orange
BabyBjörn Original Bæresele Cotton, Orange
BabyBjörn Original Bæresele Cotton, Orange

BabyBjörn Original Bæresele Cotton, Orange

Alltid lav pris!
795 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BabyBjörn Bæresele Original Classic er en behagelig og lettbrukt bæresele som passer utmerket til å bruke både innendørs og utendørs. Utviklet i samarbeid med medisinsk ekspertise for å være optimal for de nyfødte barnet.

Bæreselen er lett å ta på og av på egen hånd. Alle justeringer gjøres komfortabelt på framsiden. Framdelen kan åpnes helt slik at du kan løfte ut barnet uten å vekke det. Ergonomisk design. Gir rett støtte til hodet, ryggen og hoftene allerede ved fødsel. Hodestøtten er justerbar og kan brettes ned slik at barnet kan bæres framovervendt når hun eller han er litt eldre og kan holde hodet opp selv.

Opprett posisjon:
Bæresele Original passer babyen din direkte fra fødsel og er anatomsik passet etter det voksende barnet. De opprette posisjonene holder luftveiene fri og gir deg trygg oppsyn over pustingen.

Frie armer og bein:
I bæreselen Original har barnet godt med plass å røre armer og bein helt fritt. På denne måten trener barnet musklene, motorikken og balansen.

Liten og lett å bruke:
Under den første tiden i livet sitt trenger babyen mye fysisk nærhet, dag som natt. Da er Bæresele Original et perfekt valg. Du kan ta på og av bæreselen uten hjelp, praktisk når du skal natte barnet. Når barnet ditt har sovnet i bæreselen kan du enkelt legge ned barnet. Åpne bare sidelåsene slik at bæreselens framdel åpnes helt.

Den viktige hodestøtten:
Tenk om hodet ditt var 1/3 av din totale kroppsvekt! Slik er det for nyfødte. Et nyfødt barn er ikke sterk nok til å holde hodet opprett av seg selv og trenger ordentlig støtte under de første 5 månedene. Lik som alle våre bæreseler har denne en ordentlig hodestøtte som kan justeres for å gi barnet ditt akkurat rett støtte for hodet og nakken.

Gir viktig nærhet og kontakt:
Bæresele Original hjelper deg å få den viktige nærheten og forenkler anknytningen til ditt nyfødte barn. Du bærer barnet høyt opp på brystet og vendt mot deg, hjerte mot hjerte. Varmen fra kroppen din og den velkjente lyden av hjertet og stemmen din gjør babyen trygg og rolig. Samtidig lærer du deg å se og tyde behovene.

Behagelig og sikker på et øyeblikk:
Formet med kun et fåtall spenner å knappe for at den skal sitte behagelig og sikkert. Spennene er fargekodede og klikker tydlig når du knapper dem rett. Bæreselen er lett å justere for å få rett passform. Komfortabel når du og partneren din bytter på å bære.

Mulighet til å bære utovervendt:
BabyBjörn anbefaler at du bærer barnet ditt inovervendt med ansiktet vendt mot deg, opp til minst 5 md. Da er nakken, ryggen og hoftene tilstrekkelig stabile og du kan begynne å veksle mellom å bære innovervendt og utovervendt. Å få møte den spennende verden med ryggen tryggt vilende mot mammas eller pappas bryst bruker være kjempepopulært hos de fleste små og det er en sikker måte å ta del av to verdener samtidig.

Utviklet med barnelege:
Dette produktet er utviklet i nære samarbeid med barneleger. BabyBjörn samarbeider med internasjonale ledende barneleger, jordmødre og barnepsykologer. Deres medisinske ekspertkunskaper er veldig viktig under arbeidet med å utvikle nye produkter og BabyBjörn slipper aldrig et produkt uten å ha fått deres godkjenning.
Vaskeråd: Maskinvaskes på 40° C. Vaskes separat. Bruk gjerne miljøvennlig og mildt vaskemidden uten blekemiddel. Tørketumbles ikke. Alle materiale er snille mot huden og ufarlige å smake på. De er frie fra helsefarlige stoffer og fyller kravene for Öko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter.

Vanskelig å velge bæresele? Gjør BabyBjørns tester og finn rett bæresele for deg og barnet ditt sine behov. Følg linken nedenfor:

http://www.babybjorn.se/barseleguide/Art: 494170

Videoklipp

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »