Oeko-Tex
BabyBjörn Original Bæresele Cotton, Grå
BabyBjörn Original Bæresele Cotton, Grå
BabyBjörn Original Bæresele Cotton, Grå
BabyBjörn Original Bæresele Cotton, Grå

BabyBjörn Original Bæresele Cotton, Grå

Alltid lav pris!
549 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Bæreselen Original Classic fra BabyBjörn er en behagelig og lettanvendelig bæresele som kan brukes både innendørs og utendørs. Bæreselen er utviklet i samarbeid med medisinsk ekspertise for å være optimal for det nyfødte barnet.

Bæreselen er enkel å ta av og på på egenhånd. Alle justeringer kan gjøres på fremsiden. Fremdelen kan åpnes helt slik at du kan løfte barnet ut av selen uten å vekke det. Ergonomisk formet. Gir rett støtte til barnets hode, rygg og hofter fra fødselen. Hodestøtten kan justeres og brettes ned slik at barnet kan bæres forover når hen er litt eldre og kan holde hodet oppe selv.

Oppreist posisjon:
Bæreselen Original passer babyen din direkt fra fødselen og er anatomisk tilpasset til det voksende barnet. Den oppreiste posisjonen holder luftveiene frie og lar deg følge med på barnets pust.

Frie armer og ben:
I bæreselen har barnet god plass til å røre både armer og bein fritt. På denne måten trener barnet musklene, motorikken og balansen.

Liten og enkel å bruke:
Under den første tiden i sitt liv trenger babyen din mye fysisk nærhet, dag som natt. Da er bæreselen Original et perfekt valg. Du kan ta av og på bæreselen uten hjelp, praktisk når barnet har sovnet i selen og skal flyttes over til sengen. Åpne bare sidelåsene slik at bæreselens framdel åpnes helt.

Den viktige hodestøtten:
Tenk om hodet ditt var en tredjedel av din totale kroppsvekt! Slik er det for nyfødte. Et nyfødt barn er ikke sterk nok til å holde hodet sitt selv, og trenger skikkelig støtte under de første fem måndene. Liksom alle bæreseler har denne en ordentlig hodestøtte som kan justeres for å gi barnet ditt den støtten det trenger for hode og nakke.

Gi viktig nærhet og kontakt:
Bæreselen hjelper barnet å få den viktige nærheten, og gjør det lettere med tilknytningen til ditt nyfødte barn. Du bærer barnet høyt opp på brystet mot deg, hjerte mot hjerte. Varmen fra kroppen din og den velkjente lyden fra hjertet ditt og din stemme gjør babyen din trygg og rolig. Samtidig lærer du deg å se og tolke barnets behov.

Behagelig og sikkert på et øyeblikk:
Utformet med et fåtall spenner å kneppe for at den skal sitte behagelig og sikkert. Spennene er fargekodede og klikker tydelig når du knepper de rett. Bæreselen kan enkelt justeres for rett passform. Behagelig når du og din partner bytter på å bære.

Muligheten å bære fremover:
BabyBjörn anbefaler at du bærer barnet ditt med ansiktet mot deg til barnet er minst fem måneder. Da er barnets nakke,rygg og hofter tilstrekkelig stabile, og du kan begynne å veksle mellom å bære fremover og bakover. Å få møte den spennende verden med ryggen trygt hvilende mot mammaen eller pappaens bryst bruker å vekke stor begeistring hos de fleste små, og er en sikker måte å ta del av to verdener samtidig.

Utviklet med barnelege:
Dette produktet er utviklet i samarbeid med barnelege. BabyBjörn samarbeider med internasjonale ledende barneleger, jordmødre og barnepsykologer. Deres medisinske ekspertise er meget viktige under arbeidet med å utvikle nye produkter, og BabyBjörn slipper aldri ut et produkt uten å ha fått deres godkjenning.

Vaskeanvisning: Maskinvask 40°C. Vaskes separat. Bruk gjerne miljøvennlig og skånsom vaskemiddel uten blekemiddel. Må ikke tørketumles.

Alt materiale er vennlige mot huden og er ufarlig å smake på. De er fri fra helseskadelige stoffer og oppfyller kravene for Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter.

Belastningsvekt: fra 3,5 - 11 kg.

Minimumalder fremovervendt: 5 mnd.

For barn mellom 3,5 - 4,5 kg bør benstroppene brukes for å minske åpningene.
Art: 689022

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »