Fri frakt Oeko-Tex
BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix Ice Cream Collection, Jordbær
BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix Ice Cream Collection, Jordbær
BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix Ice Cream Collection, Jordbær
BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix Ice Cream Collection, Jordbær

BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix Ice Cream Collection, Jordbær

Alltid lav pris!
1 395 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BabyBjörn One Cotton Mix Bæresele Ice Cream Collection er en multifunksjonell bæresele for mage og rygg som gir riktig støtte under hele barselperioden. Bæreselen støtter barnets hode, rygg og hofter, og passer også spesielt bra til nyfødt. Selen gir fire ulike måter å bære barnet på, slik at det blir enkelt og bekvemt i alle bærestillinger.

BabyBjörn One er en ergonomisk tilpasset bæresele med maksimal komfort for både bærer og barn. Justerbar design gjør det mulig å tilpasse selen slik at den sitter perfekt til deg. Vatterte skulderremmer beskytter skuldrene, og et midjebelte avlaster ryggen.

Bæreselen One er tilpasset for barnet i alle faser. En spesiell høydeinstilling gjør at du kan bære din nyfødte på best mulig måte – høyt opp med front mot front. Fra ca 4 måneder justeres selen til den nedre høydeinstillingen der du både kan bære barnet innover- og utovervendt. Fra ca 12 måneder kan du også bære barnet på ryggen. Det er enkelt og trygt å feste barnet på ryggen uten hjelp.

Barnet sitter behagelig og mykt med vattert sete, utovervendte sømmer, og justerbar bredde for bein. Hodestøtten er også justerbar og brettes ned når barnet sitter utovervendt.

BabyBjörn One Bæresele kan brukes direkte fra fødselen (min. 3,5 kg) uten noe spedbarnsinnlegg, og opp til ca 3 år. (max 15 kg). Bæreselen er utviklet i nært samarbeid med ledende barneleger, akkurat som BabyBjörns andre bæreseler.

Denne populære bæreselen fra BabyBjörn er fra den nye serien Ice Cream Collection Limited Edition som er en serie i herlige pastellfarger.
Anbefalt alder: 0-3 år.

Minimumsbelastning: 3,5 kg/53 cm.
Maksimumsbelastning: 15 kg/100 cm.

Obs! Minimumsalder for utovervendt possisjon: 5 måneder. Maksvekt i utovervendt possisjon: 12 kg.

Materiale: Bomullsmix.
Utside: 60% bomull, 40% polyester.
Fôr: 100% bomull.
Innside midjebelte: 100% polyester.

Testet og sikkert: Alle materialer er garantert fri fra helsefarlig innhold. BabyBjörn One Bæresele oppfyller kravene for Öko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter.

Vedlikehold: Maskinvask 40° C. Vaskes separat. Bruk et skånsomt vaskemiddel, uten blekemiddel.

Farge: Jordbær.

Vårt kjære naboland Sverige har kåret BabyBjörn One Bæresele som Best-i-Test i «Råd & Röns» bæreseletest i 2014.
Art: 526236

Videoklipp

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »