Fri frakt Oeko-Tex
BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix, Furugrønn
BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix, Furugrønn
BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix, Furugrønn
BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix, Furugrønn
BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix, Furugrønn
BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix, Furugrønn
BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix, Furugrønn

BabyBjörn One Bæresele Cotton Mix, Furugrønn

Alltid lav pris!
1 199 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BabyBjørn One Cotton Mix Bæresele er en multifunksjonell bæresele for mage og rygg som gir riktig støtte under hele barselperioden. Bæreselen støtter barnets hode, rygg og hofter, og passer også spesielt bra til nyfødt. Selen gir fire ulike måter å bære barnet på, slik at det blir enkelt og bekvemt i alle bærestillinger.

BabyBjørn One er en ergonomisk tilpasset bæresele med maksimal komfort for både bærer og barn. Justerbar design gjør det mulig å tilpasse selen slik at den sitter perfekt til deg. Vatterte skulderremmer beskytter skuldrene, og et midjebelte avlaster ryggen. International Hip Dysplasia Institute har etter tester utsett denne bæreselen til å være hoftevennlig. Bæreselen One er tilpasset for barnet i alle faser. En spesiell høydeinstilling gjør at du kan bære din nyfødte på best mulig måte.

Barnet sitter behagelig og mykt med vattert sete, utovervendte sømmer, og justerbar bredde for hoftene. Babyens føtter får riktig støtte da de holdes i perfekt possisjon med beina vinklet utover. Dette er bra for utvikling av hoftene som er viktig i barnets første måneder. Bæreselens sete gir en ordentlig god og bred benstilling på barnet når det sitter vendt mot deg. Dette er både ergonomisk og behagelig for barnet.

BabyBjørn One Bæresele kan brukes direkte fra fødselen (min. 3,5 kg) uten noe spedbarnsinnlegg, og opp til ca 3 år. (max 15 kg). Bæreselen er utviklet i nært samarbeid med ledende barneleger, akkurat som BabyBjørns andre bæreseler. Det er mulig å bære barnet utovervendt når barnet er tilstrekkelig stabilt i nakke, rygg og hofter.

Anbefalt alder: 0-3 år.

Minimumsbelastning: 3,5 kg/53 cm.
Maksimumsbelastning: 15 kg/100 cm.

Obs! Minimumsalder for utovervendt possisjon: 5 måneder. Maksvekt i utovervendt possisjon: 12 kg.

For barn mellom 3,5-4,5 kg skal ekstra benfeste brukes for å minste åpningen i beina.

Materiale: bomullsmix.
Utside: 60% bomull, 40% polyester.
Fôr: 100% bomull.
Innside midjebelte: 100% polyester.
Polstring:
Framdel: 100% polyester.
Rem: 90% polyester, 10% PU-skum.

Testet og sikkert: Alle materialer er garantert fri fra helsefarlig innhold. BabyBjørn One Bæresele oppfyller kravene for Öko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter.

Vedlikehold: Maskinvask 40° C. Vaskes separat. Bruk gjerne et miljøvennlig og skånsomt vaskemiddel, uten blekemiddel. Bruk ikke tørketrommel.

Farge: grønn.

Bæreselen BabyBjørn One oppfyller sikkerhetsstandarden EN13209-2:2005 for bæreseler.
Art: 637276

Videoklipp

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »