Du er kanskje også interessert i

BabyBjörn One Air Bæresele 3D Mesh, Grey Beige
BabyBjörn One Air Bæresele 3D Mesh, Grey Beige
BabyBjörn One Air Bæresele 3D Mesh, Grey Beige
BabyBjörn One Air Bæresele 3D Mesh, Grey Beige
Zoom

Andre kjøpte også

BabyBjörn

BabyBjörn One Air Bæresele 3D Mesh, Grey Beige

Delbetal 138 kr/mnd
med i 36 måneder
Fri fraktOeko-Tex
10 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg farge: Grå/Beige
10 IGJEN
2 299 kr
Se prishistorikk
Delbetal 138 kr/mnd
med i 36 måneder

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

BabyBjörn One Air bæresele er en multifunksjonell bæresele, som gir riktig støtte for det voksende barnets hode, rygg og hofter. One Air-bæreselen er ergonomisk og hoftevennlig, og gir maksimal komfort både for barnet og den som bærer. Bæreselen er laget i svalt og luftig 3D-mesh, som puster og tørker raskt etter vask. Barnet kan bæres i fire ulike bæreposisjoner på mage og rygg – det er like enkelt og komfortabelt i alle posisjoner. Selen har en særegen bæreposisjon for nyfødte, mulighet for innovervendt og utovervendt bæreposisjon samt bæring i ryggsekkposisjon. Bæreselen har en justerbar design, slik at den lett kan tilpasses etter den som bærer. De tykt polstrede skulderreimene og midjebeltet gir god avlastning. For barnets komfort, har One Air-bæreselen et mykt, polstret sete, utovervridde sømmer og justerbar bredde for beinstillingen. Bæreselen har i tillegg en stødig og justerbar hodestøtte, som kan brettes ned når barnet bæres i utovervendt posisjon. Bæreselen kan brukes direkte fra fødsel (minimum 3,5 kg) og helt opp til 3 år (maksimum 15 kg). Som alle andre bæreseler fra BabyBjörn, er BabyBjörn One Air utviklet i tett samarbeid med ledende barneleger. Bæreselen har en spesiell høydesposisjon, slik at du kan bære det nyfødte barnet på den beste måten – høyt opp på brystet i innovervendt posisjon, hjerte mot hjerte. Fra ca. 4 måneder, brukes den nedre høydeposisjonen, og barnet kan bæres både innover- og utovervendt. Fra 12 måneder, kan du i tillegg bære barnet på ryggen i ryggsekkposisjon. Det er enkelt og sikkert å plassere barnet på ryggen uten hjelp. Bæreselen fikk utmerkelsen ”Enkel og smidig” i svenske ”Bäst-i-test” sin store test av bæreseler. Vaskeråd: Maskinvask 40°C. Vaskes separat. Bruk et skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel. Vekt/Maksvekt: Barnets vekt: min. 3,5 kg/53 cm, maks. 15 kg/100 cm. OBS! Min. alder for utovervendt bæreposisjon: 5 måneder. Maksvekt i utovervendt bæreposisjon: 12 kg. BabyBjörn One bæresele ble testvinner i Råd & Röns bæreseletest i nr. 3/2014. One fikk også utmerkelsen ”Enkel og smidig” i svenske ”Bäst-i-test” sin store test av bæreseler 2016. Les mer på Bäst-i-test.se (Svensk tekst) BabyBjörn har mange forskjellige bæreseler å velge mellom. For å hjelpe deg med valget, har BabyBjörn laget en guide som sammenligner alle deres modeller. Se her!

Art:  10156860

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Vask Maskinvask
Må ikke tørketrumles
40°C
Maksimal vekt 15
Vekt (kg) 1,5
Materiale 100 % polyester.
Oeko-Tex Standard 100-sertifisert, klasse 1

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data

Eksempel på delbetaling

×

Delbetalingsplan for BabyBjörn One Air Bæresele 3D Mesh, Grey Beige

BabyBjörn One Air Bæresele 3D Mesh, Grey Beige
Produktpris
2 299 kr
Rente
22,95%
Etableringsgebyr
0 kr
Ditt månedsbeløp
138 kr
Adm. avgift
49 kr/mnd
Totalbeløp for denne varen
4 968 kr
Tid Etb.gebyr Adm. avgift Rente
6 mnd 0:- 49:- 22,95%
12 mnd 0:- 49:- 22,95%
24 mnd 0:- 49:- 22,95%
36 mnd 0:- 49:- 22,95%

Slik fungerer det

  1. Du velger delbetalingsalternativ i kassen på jollyroom.no. Vanlig kretittsjekk foretas.
  2. Den første fakturaen fra JollyroomPay, gjennom Avarda, vil sendes til deg i midten av måneden. Merk: Avhengig av når du legger inn bestillingen din, kan fakturaen komme til dukke opp måneden etter at bestillingen din er lagt inn. Oppleggingsavgiften er gratis.
  3. Du faktureres deretter månedsvis til hele beløpet er betalt.
  4. Du kan når som helst velge å betale hele resten av beløpet.
×

Stäng sidan