BabyBjörn One Air Bæresele, Slate Blue
BabyBjörn One Air Bæresele, Slate Blue
BabyBjörn One Air Bæresele, Slate Blue
BabyBjörn One Air Bæresele, Slate Blue
BabyBjörn One Air Bæresele, Slate Blue
Zoom

BabyBjörn

BabyBjörn One Air Bæresele, Slate Blue

Fri fraktBest i testOeko-Tex
3 IGJEN
VELG FARGE: Blå
3 IGJEN
2 099 kr
Legg i handlekurven
  • Forlenget angrerett t.o.m. 31 . januar 2022
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

NO_DK_CMS_varumärke_produktvyn_Baby_Björn.png

Beskrivelse

BabyBjörn Bæresele One Air er en multifunksjonell bæresele for mage og rygg som gir rett støtte for det voksende barnets hode, rygg og føtter. Det finnes fire ulike måter å bære barnet på mage og rygg – det er enkelt og behagelig i alle posisjoner. Selen har en spesiell posisjon for nyfødte, mulighet til å bære innover- og utovervendt, samt på rygg.


BabyBjörns bärsele One gir maksimal komfort for både bærer og barn. Justerbar design gjør det mulig å anpasse selen så den sitter bra på deg. Den har også solide og vatterede skulderbånd og avlastende midjebelte.


One kan du bruke i lang tid. Direkte fra fødsel (min 3,5 kg) uten spedbarnsinnlegg, og helt opp til ca 3 år (max 15 kg). Utviklet i samarbeid med ledende barneleger, akkurat som BabyBjörns øvrige bæreseler.


Enkel å bruke i alle posisjoner. One har en spesiell høydeposisjon for at du skal kunne bære babyen din på best mulig måte – høyt på brystet i innovervendt posisjon, hjerte mot hjerte. Fra ca 4 måneder brukes den nederste høydeposisjonen der du kan bære både innover- og utovervendt. Fra 12 måneder kan du også bære på ryggen. Det er en trygg og enkel måte å sette barnet på ryggen uten behov for hjelp.Med One får du og barnet ditt høy komfort under hele bruksperioden. Gjennomtenkt ergonomisk design med avlastende midjebelte og vatterte, formsydde skulderbånd. Det er også mykt og godt for barnet ditt med vattert sete, utovervridde sømmer og justerbar bredde for benstillingen. Det er dessuten en solid og justerbar hodestøtte som kan brettes ned når barnet bæres utovervendt.


- Kan brukes direkte fra fødsel og opp til 15 kg

- Høy hodestøtte

- Vattering i skulderremmene

- Justerbart sete

- Justerbar hodestøtte

- Svalt stoff som puster og tørker raskt etter vask

- Fri for skadelige innhold

- Best-i-Test i følge Svenske ”Bäst-i-Test.se” 2014

Art: 10055586

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale 100 % polyester, Oeko-Tex Standard 100-sertifisert
Maksimal vekt 15