Fri frakt -10%
BabyBjörn Miracle Mesh, Svart + Trekk
BabyBjörn Miracle Mesh, Svart + Trekk
BabyBjörn Miracle Mesh, Svart + Trekk

BabyBjörn Miracle Mesh, Svart + Trekk

1 033 kr 1 148 kr Du sparer: 115 kr (-10%)
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Et praktisk sett for deg som liker å bære barnet nære. I denne pakken får du bæreselen BabyBjörn Miracle Mesh, samt et praktisk trekk som beskytter og varmer babyen.

BabyBjörn Bæresele Miracle Mesh - en ergonomisk bæresele som gir fantastisk bærekomfort fra babyen er nyfødt til ca 15 måneder. BabyBjörn Miracle Mesh har et ergonomisk midjebelte og mulighet til å variere bærestillingene individuelt. Selen er utviklet i samarbeid med barneleger og er anatomisk tilpasset det voksende barnet. Miracle Mesh har ingen sømmer som gnager, og alle tekstiler er veltestede og myke mot babyhuden. BabyBjörn Miracle Mesh er laget av ekstra luftig nettingtekstiler som ventilerer og puster.- Enkel å justere med babyen i bæreselen.
- Fordeler vekten mellom hofte, midje og skuldre etter behov.
- Bæreselen kan tilpasses individuellt for å sikre deg perfekt passform.

Babybjörn Trekk Til Bæresele – et praktisk og godt trekk du kan bruke med bæreselen om været blir ruskete. Trekket er laget av behagelig fleece som holder vind og vann ute, samtidig som det puster. Hetten er avtagbar.


Passer til alle Babybjörns bærelseler utenom Comfort Carrier.
Materiale: 100 % polyester.
Vaskeanvisning: Maskinvask på 40 grader.

Farge: svart.

Klikk på de separate produktene for mer informasjon.
Art: 901789

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »