God deal!

BabyBjörn Original Classic Svart/Kritt + Trekk

899 kr
Midlertidig utsolgt Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Et praktisk sett for deg som liker å bære barnet nære. I denne pakken får du bæreselen BabyBjörn Original Classic, samt et praktisk trekk som beskytter og varmer babyen.

BabyBjörn Original Classic Bæresele – en komfortabel og brukervennlig bæresele du kan bruke allerede fra barnet ditt er nyfødt. Original Classic-selen er utviklet i samarbeid med barneleger og lar barnet ditt sitte ergonmisk korrekt med rett støtte til hode, rygg og hofter.

Bæreselen er lett å ta på og av på egenhånd og alle justeringer gjøres enkelt på framsiden. Framsiden kan også åpnes helt så du kan løfte ut barnet uten å vekke det.

Selens hodestøtte er justerbar og kan brettes ned om man vil det, så barnet kan bæres framovervendt når hen har blitt litt eldre og kan holde hodet oppe på egen hånd.

BabyBjörn Trekk til Bæresele – et praktisk og godt trekk du kan bruke med bæreselen om været blir ruskete. Trekket er laget av behagelig fleece som holder vind og vann ute, samtidig som det puster. Hetten er avtagbar.

Passer alle BabyBjörns bæreseler unntatt Comfort Carrier.

Klikk deg inn på artiklene til høyre i skjermbildet for å lese mer om dem.
Art: 901786

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »