14 resultater

Bæremeiser og bærestoler for den spreke barnefamilien

Går dere på lengre utflukter eller helgeturer i skog og mark? Eller har dere kanskje bare kommet til planleggingsfasen? Det norske land har mye å by på av flott natur, så hvorfor ikke la deres små bli med og nyte det hele fra orkesterplass? I våre bæremeiser og bærestoler sitter deres barn komfortabelt og nært sin forelder, besteforelder, onkel, tante eller hva det måtte være, slik at de får en fantastisk opplevelse!

Praktiske bæremeiser hos Jollyroom

Hos oss finner dere det dere måtte behøve på langturen, til lave priser! Finn en funksjonell bæremeis som er komfortabel for både barn og forelder i vårt utrolige utvalg av prima bæremeiser fra kjente varemerker som North 13.5, Thule, Phil & Teds og flere her på Jollyroom!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven