Thule Sapling Bærestol, Slate/Cobalt + Regntrekk
Thule Sapling Bærestol, Slate/Cobalt + Regntrekk
Thule Sapling Bærestol, Slate/Cobalt + Regntrekk
Zoom

Thule

Thule Sapling Bærestol, Slate/Cobalt + Regntrekk

Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
2 778 kr
Overvåke produkt

CMS_kampanj_GameOn_NO.png

  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Et prisgunstig pakketilbud for deg som ønsker kvalitet på skogsturen! Denne pakken inneholder en Thule Bærestol og ett Thule Regntrekk. Perfekt til den aktive småbarnsfamilien.

Thule Bærestol Sapling Elite er en barnebærestol som gjør at du på en enkel måte kan bære ditt barn på ryggen når dere skal ut på tur. Den sørger for at både du og barnet får det komfortabelt på hele turen og gir deg en perfekt passform med hjelp av enkel justering av rygglengden og hoftebeltet. Dette gjør at man enkelt kan bytte på å bære barnet.

I barnebærestolen er det lomme for drikke, et stort rom for enkel organisering hvor du får med deg det meste du trenger, og en ryggsekk som dessuten kan tas av. Det er også to romslige glidelåslommer på hoftebeltet så du kan ha tilgang til spesielt viktige ting. Der kan du oppbevare det lille speilet som inngår, så du kan ha et øye på barnet mens du går.

Med hjelp av stabiliseringsremmer kan man justere tyngdepunktet på ryggsekken så barnet kommer nærmere forelderen, noe som gjør det mer komfortabelt å bære. Ditt barn kommer til å ha det veldig komfortabelt med et ryggpanel som gir støtte samt puster, så ryggen holder seg avkjølt, ergonomisk sete i plysj, avtagbare fotstøtter samt solskjerm som kan slås ut for å beskytte barnet mot solen.

Materiale: 210D Cordura-nylon, 420D-nylon.
Mål: H73 x B31 x D35 cm.
Vekt: 3, 3 kg.
Garanti: 25 år.

Thule Regntrekk til Bærestol Sapling Blue er et regtrekk til din Thule Bærestol Sapling. Trekket beskytter barnet mot regn og tar liten plass når det er lagt sammen.

Trekket har gjennomsiktige sidevinduer og et fremre vindu som gir 360 graders beskyttelse mot vær og vind.

Tilvirket i ripstop-nylon på 70 denier, vanntett polyuretanbelegg og sveisede sømmer. Et slitesterkt materiale som sørger for at alt vann holdes ute.

Logoen på baksiden er i refleksmateriale, noe som gjør at du og ditt barn synes bedre i mørket.

Art: 902317