-10% Fri frakt
BabyBjörn Bæresele, Svart + Babylonia Bæresjal
BabyBjörn Bæresele, Svart + Babylonia Bæresjal
BabyBjörn Bæresele, Svart + Babylonia Bæresjal

BabyBjörn Bæresele, Svart + Babylonia Bæresjal

1 438 kr 1 598 kr Du sparer: 160 kr (-10%)
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Et prisgunstig pakketilbud basert på produkter av høy kvalitet. Inneholder en BabyBjörn Bæresele One Cotton Mix, og et Babylonia Bæresjal.

BabyBjörn Bæresele One Cotton Mix er en multifunksjonell bæresele for mage og rygg som gir rett støtte for det voksende barnets hode, rygg og hofter. Det finnes fire forskjellige måter å bære barnet på mage og rygg- den er enkelt og behagelig i alle stillinger. Selen har spesiell stilling for nyfødd, mulighet for innover og utovervendt bæring samt ryggbæring.

BabyBjörn Bæresele One er en ergonomisk bæresele med maksimal komfort for både bæreren og barnet. Justerbar design gjør det mulig å tilpasse selen slik at det sitter bra på akkurat deg. Skikkelig vatterte skulderstropper og avlastende midjebelte.

Bæresele One kan du bruke under lang tid. Direkt fra nyfødt(min 3,5 kg) uten noe spedbarnsinnlegg og helt opp til ca 3 år(maks 15 kg). Utviklet i nær samarbeid med ledende barneleger, akkurat som BabyBjörns øvrige bæreseler.

Bæresele One er enkel å bruke selv i alle stillinger. Den har e spesiell stilling for at du skal bære ditt nyfødde barn på best mulig måte- høyt opp på brystet innovervendt, hjerte mot hjerte. Fra ca 4 mnd brukes den nedre stillingen og da kan du bære både innover og utover. Fra 12 mnd kan du også bære på ryggen. Det er enkelt og sikkert å sette barne på ryggen uten hjelp.

Med Bæresele One får du og barnet ditt total komfort under hele brukstiden. Gjennomtenkt ergonomsik design med avlstende midjebelte og vatterte, formsydde skulderbånd. Myk og deilig for barnet ditt med vattert sete, utovevendte sømmer og justerbar bredde for benstillingen. Dessuten stødig og justerbar hodestøtte som kan brettes ned når barnet bære utovervendt.

Anbefalt alder: 0-3 år. Min 3,5 kg/53 cm- maks 15 kg/100cm.
NB! Min. alder utovervendt: 5 mnd. Maksvekt utovervendt: 12 kg.

Material: Bomullsmiks. Hovemateriale: 60% bomull, 40% polyester. fôr: 100% bomull.
Midjebeltefôr: 100% polyester. Fyll: 100% polyester (framdel), 90% polyester og 10% PU-skum (bånd).

Testet og sikkert: All materiale er vennlig mot barnets hud og ufarlige å smake på. Garantert fri fra helseskadelige stoffer. Oppfyller kravene for Øko-Tex standard 100, klsse 1 for babyprodukter.

Vasketips: Maskinvask i 40 grader, vaskes seperat. Bruk et skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel.
Tåler ikke tørketrommel. Bæreselen i Mesh skal ikke strykes, tøyet er tynt og luftig og tørker veldig fort.

Farge: svart.

BABYBJÖRN Bæresele One er testvinnere i Råd& Röns bæreseletest i nr3/2014.

Babylonia Tricot-Slen er et langt, elastisk bæresjal som kan brukes for barn mellom 3,5 - 15 kg. Mange ulike bæreposisjoner inklusiv ammingsposisjon. Materialet er 100 % økologisk og Øko Tex 100 sertifisert bomull. En størrelse passer alle. Vaskes i maskin ved 40 grader. Finnes i flere farger.

Lengde: 550 cm.

Farge. mørkegrå.

Art: 902337

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »