-10%
BabyBjörn Bæresele, Svart + Babylonia Bæresjal
BabyBjörn Bæresele, Svart + Babylonia Bæresjal
BabyBjörn Bæresele, Svart + Babylonia Bæresjal

BabyBjörn Bæresele, Svart + Babylonia Bæresjal

988 kr 1 098 kr Du sparer: 110 kr (-10%)
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Nordens største barne- & babybutikk
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Et prisgunstig pakketilbud basert på produkter av høy kvalitet. Inneholder en BabyBjörn Original Classic Bæresele, og et Babylonia Bæresjal.

BabyBjörn Original Classic Bæresele, Svart
En behagelig og ergonomisk bæresele som er lett å bruke både innendørs og utendørs. BabyBjörn Original Classic Bæresele er utviklet i samarbeid med medisinsk ekspertise for å være optimal for den nyfødte barnet.

Bæreselen er enkel å ta av/på på egenhånd – alle justeringer kan gjøres på fremsiden. Fremsiden kan også åpnes helt slik at du kan løfte ut barnet uten å måtte vekke det.

BabyBjörn Original Classic har en ergonomisk desig som gir barnets hode, rygge og hofter den rette og nødvendige støtten helt fra fødselen av. Hodesteøtten kan justeres og brettes ned så den lille kan bæres framovervendt når hen har blitt litt eldre og kan holde hodet oppe selv.

Oppreist posisjon:
BabyBjörn Original Classic Bæresele passer babyen din allerede fra fødselen av og er anatomisk tilpasset etter den voksende barnekroppen. Den oppreiste posisjonen holder luftveiene frie og gir deg trygt oppsyn over pustingen.

Frie armer og ben:
Original Classic-selen har god plass så barnet kan bevege armer og ben fritt. På denne måten trener barnet musklene, motorikken og balansen.

Liten og enkel å bruke:
I den første tiden av livet trenger babyen din mye fysisk nærhet, dag som natt. Da er bæreselen Original Classic et perfekt valg. Du kan ta bæreselen av og på helt uten hjelp , det er bare å åpne sidelåsene så framparten åpnes – veldig praktisk når du skal legge barnet.

Den viktige hodestøtten:
Tenk om hodet ditt var en tredjedel av din totale kroppsvekt! Slik er det for nyfødte. Et nyfødt barn er ikke sterk nok til å holde hodet sitt selv og trenger skikkelig støtte under de første fem måndene. Liksom alle bæreseler har denne en ordentlig hodestøtte som kan justeres for å gi barnet ditt den støtten den trenger for hode og nakke.

Gir viktig nærhet og kontakt:
Bæreselen Original Classic hjelper deg å få den viktige nærheten og gjør det lettere med tilknytningen til ditt nyfødte barn. Du bærer barnet høyt opp på brystet mot deg, hjerte mot hjerte. Varmen fra kroppen din og den velkjente lydet fra hjertet ditt og stemmen din gjør babyen din trygg og rolig. Samtidig lærer du deg å se og tolke barnets behov.

Behagelig og sikkert på et øyeblikk:
Selen er utformet med et fåtall spenner og knepper for at den skal sitte behagelig og sikkert. Spennene er fargekodede og klikker tydelig når du knepper dem igjen korrekt. Bæreselen kan enkelt justeres for rett passform. Behagelig når du og din partner bytter på å bære.

Muligheten til å bære fremover:
BabyBjörn anbefaler at du bærer barnet ditt med ansiktet mot deg til barnet er minst fem måneder. Da er barnets nakke,rygg og hofter tilstrekkelig stabile og du kan begynne å veksle mellom å bære fremover og bakover. Å få møte den spennende verden med ryggen trygt hvilende mot mammaen eller pappaens bryst bruker å vekke stor begeistring hos de fleste små, og er en sikker måte å ta del av to verdener samtidig.

Utviklet med barnelege:
Dette produktet er utviklet i samarbeid med barneleger. BabyBjörn samarbeider med internasjonalt ledende barneleger, jordmødre og barnepsykologer. Deres medisinske ekspertkunnskaper er uhyre viktige i arbeidet med å utvikle nye produkter, og BabyBjörn slipper aldri fra seg et produkt uten å ha fått deres godkjennelse.

Anbefalt alder: fra nyfødt alder (minimum 3,5 kg og 53 cm) og opp til 11 kg.

Alle materialer i dette prduktet er frie for helseskadelige stoffer og oppfyller kravene for Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter. Materialene er milde mot barnets hud og helt ufarlige å smake og tygge på.

Vask: separat vask i maskin, 40 grader. Bruk gjerne miljøvennig og skånsomt vaskemiddel, uten blekemiddel. Bæreselen må ikke kjøres i tørketrommel.

Babylonia Tricot-Slen er et langt, elastisk bæresjal som kan brukes for barn mellom 3,5 - 15 kg. Mange ulike bæreposisjoner inklusiv ammingsposisjon. Materialet er 100 % økologisk og Øko Tex 100 sertifisert bomull. En størrelse passer alle. Vaskes i maskin ved 40 grader. Finnes i flere farger.

Lengde: 550 cm.

Farge. mørkegrå.

Art: 902336

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »