Toalettseter

Med et spesialdesignet toalettsete til barn blir overgangen fra potten til voksentoalettet lekende lett! På Jollyroom har vi et flott utvalg av toalettseter i ulike modeller, med god sittekomfort og flere praktiske funksjoner.
43 resultater.

Toalettseter for barn – etter potta, men før voksentoalettet
Når barnet ditt har vokst fra potta, men ikke er stort nok ennå til å bruke voksentoalettet, er et spesialdesignet toalettsete for barn en fin løsning. Slike toalettringer har ofte en morsom og barnevennlig design, noe som jo er gunstig, siden toalettbesøket da blir forbundet med noe positivt i hverdagen. Med et barnevennlig dosete på toalettet, blir dermed overgangen fra potte til voksentoalett lekende lett! 

Massevis av fine toalettseter for barn her på Jollyroom.no
Vi har selvsagt masser av fine toalettringer for barn her på Jollyroom. Her finner du morsomme og praktiske toalettseter, fra pålitelige og gode varemerker som OKBaby, BabyBjörn og Beemoo, bare for å nevne noen få!

I tillegg har vi naturligvis alt annet babyen din trenger i vårt store utvalg med babyutstyr, akkurat som vi har alt til mamma, alt av barneklær, sports- og fritidsutstyr, barnesko – og så klart: leker!

Velkommen inn!