BabyBjörn Smart Potte Hvit
BabyBjörn Smart Potte Hvit
BabyBjörn Smart Potte Hvit
BabyBjörn Smart Potte Hvit
BabyBjörn Smart Potte Hvit

BabyBjörn Smart Potte Hvit

Alltid lav pris!
189 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BabyBjörn Smart Potte er kompakt og smidig samtidig som plastens myke former gjør at den er behagelig å sitte på. Den er enkel å tømme og rengjøre, og står støtt på gulvet selv om barnet ditt beveger på seg.

Praktisk størrelse:
Smart Potta er den perfekte kombinasjonen av funksjon og komfort, og passer fint for mindre baderom. Pottens minimalistiske design og kompakte størrelse gjør at den opptar lite plass, og er lett å ta med seg på reise. Håndtaket på pottens rygg gjør at du eller barnet ditt enkelt kan flytte rundt potten mellom ulike rom.


Står støtt og komfortabelt:
Smart Potte er ergonomisk utformet med myke former for å gjøre det så komfortabelt som mulig for barnet ditt. Innerpottens kanter er runde for å minimere risikoen at huden klemmes, potten har ingen skarpe kanter. Potten er romslig for beinene noe som underletter når man skal sette seg ned og reise seg opp. Gummilisten på undersiden får den å stå støtt på gulvet slik at den ikke glir omkring.

Lett å holde ren:
Pottens svettlapper gjør at ingenting havner utenfor potten, og den avtagbare innerpotten er enkel å tømme og rengjøre. Løft den ut med hjelp av det praktiske håndtaket under svettlappene, tøm og tørk av eller skyll under rennende vann. Inner- og ytterpottens plass er slette og har ingen hjørner eller sprekker der smuss kan feste seg

Testet og sikkert materiale:
Alle kjøkken- og baderomsprodukter fra BABYBJÖRN oppfyller gjeldende sikkerhetskrav for plast både i Europa og USA. Det betyr at plasten gjennomgår løpende strenge tester for bisfenol A (BPA) og helseskadelige emner, og at den er livsmiddelsgodkjent.

Alder: Toalett- og pottetrening er veldig individuelt, og med det vanskelig å anbefale en bestemt alder. Smart Potte kan brukes når barnet føler seg klar.

Vekt: 540 gram

Mål: 25,5 x 33 x 16,5 cm.

Materiale: Tilvirket av polypropen (PP) og termoplastisk elastomer (TPE).

Vedlikehold: Potten er lett å gjøre ren takket var den avtagbare innerpotten. Løft den ut med det praktiske håndtaket, tøm og tørk så av eller skyld under rennende vann.
Art: 109439

Videoklipp

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »