BabyBjörn Smart Potte Grå
BabyBjörn Smart Potte Grå
BabyBjörn Smart Potte Grå
BabyBjörn Smart Potte Grå
BabyBjörn Smart Potte Grå

BabyBjörn Smart Potte Grå

Alltid lav pris!
189 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Babybjörn Smart Potte er den perfekte kombinasjonen av funksjon og komfort. Den er både stabil og behagelig takket være den praktiske utformingen. Innerpotten gjør den enkel å tømme og rengjøre, og den står stabilt på gulvet selv om barnet ditt beveger på seg.

Praktisk størrelse:
Smart Potte er den perfekte kombinasjonen av funksjon og komfort, og perfekt til mindre baderom. Pottens enkle design og kompakte størrelse gjør at den opptar lite plass, og er lett å ta med seg på reiser. På pottens rygg er det et håndtak som gjør det enkelt for både deg og barnet ditt å flytte den mellom forskjellige rom.

Står stabilt og er komfortabel:
Smart Potte er smart utformet med myke kanter for å gjøre det så komfortabelt som mulig for barnet ditt. Innerpottens kanter er rundet for å minske risikoen for å klemme huden. Potten har ingen skarpe kanter. Potten gir beinene god plass, noe som underletter når barnet ditt skal sette seg ned og reise seg opp. Gummilisten på undersiden gjør at den står stabilt på gulvet.

Enkel å holde ren:
Pottens skvettlapper sørger for at ingenting havner utenfor potten, og den avtakbare innerpotten er enkel tømme og rengjøre. Ta den ut med hjelp av det praktiske håndtaket under skvettlappen. Tøm og tørk av, eller skyll under rennende vann. Inner- og ytterpottens flater er glatte og har ingen hjørner eller sprekker der smuts kan feste seg.

Testet og sikkert materiale:
Alle kjøkken- og baderomsprodukter fra BABYBJÖRN oppfyller gjeldende sikkerhetskrav for plast både i Europa og USA. Det betyr at plasten løpende gjennomgår strenge tester for bisfenol A (BPA) og helsefarlige emner, og at den er livsmiddelgodkjent.

Alder: Toalett- og pottetrening er individuelt, og det er derfor vanskelig å anbefale en bestemt alder. Smart Potte kan brukes når barnet føler seg klar.

Vekt: 540 gram.

Mål: 25,5 x 33 x 16,5 cm.

Materiale: Laget av polypropen (PP) og termoplastisk elastomer (TPE).

Vedlikehold: Potten er enkel å gjøre ren takket være den avtakbare innerpotten. Ta ut innerpotten med hjelp av det praktiske håndtaket, tøm og tørk av eller skyll under rennende vann.
Art: 115455

Videoklipp

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »